用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 Stafford 施德福幼稚園 any comment !?
go

Stafford 施德福幼稚園 any comment !? [複製鏈接]

囡囡會係09年8月入學,其實我都只知stafford英文好好,因呢點係我同老公所要求(因唔想囡囡學港式英語),再者in左20間都只得3間(包括york)收,對比下都只得呢間可以讀,我都仲心大心細轉唔轉做大b,再重新搵過KG,因為四圍都都搵唔到資料有關呢間學校,更加難去決擇,如果各位有有關資料,請告知或send條link俾我呀,唔該!!!!唔該!!!!唔該!!!!唔該!!!!唔該!!!!
   0    0    0    0

請check pm

原帖由 heidi0653 於 09-2-12 02:54 發表
囡囡會係09年8月入學,其實我都只知stafford英文好好,因呢點係我同老公所要求(因唔想囡囡學港式英語),再者in左20間都只得3間(包括york)收,對比下都只得呢間可以讀,我都仲心大心細轉唔轉做大b,再重新搵過KG,因為四圍都都搵唔 ...

me too.  I 'm now considering St. Cat or Stafford.  I really like both the language and studying environment of Stafford.  Could you also pm your comment for me as a reference?

原帖由 helenli 於 09-2-12 15:53 發表
請check pm

Pls also PM the infor for me, thank you!

Could any Mani can tell me ANY different between Stafford and York?? Please!!!
Thank you!!
原帖由 heidi0653 於 09-2-12 02:54 發表
囡囡會係09年8月入學,其實我都只知stafford英文好好,因呢點係我同老公所要求(因唔想囡囡學港式英語),再者in左20間都只得3間(包括york)收,對比下都只得呢間可以讀,我都仲心大心細轉唔轉做大b,再重新搵過KG,因為四圍都都搵唔 ...

PLS. ALSO SEND PM TO ME.

周圍聽到的 stafford comments 都係比較正面, 當然啦英文係最好的,  其次數學亦不錯,  但普通話就差D啦,  其實我就比較擔心會唔會令到小朋友學習上很大壓力呢?  大家  其實我就比較擔心會唔會令到小朋友學習上很大壓力,  大家知 其實我就比較擔心會唔會令到小朋友學習上很大壓力呢?  大家知唔知會唔會有很大壓力問題呢?

忘記了介紹,  我仔仔 Hugo,  佢黎緊8月都會返 stafford 的!!

原帖由 蝦膏豬 於 09-2-13 21:37 發表
周圍聽到的 stafford comments 都係比較正面, 當然啦英文係最好的,  其次數學亦不錯,  但普通話就差D啦,  其實我就比較擔心會唔會令到小朋友學習上很大壓力呢?  大家  其實我就比較擔心會唔會令到小朋友學習上很大壓 ...

可否也pm一份給我?

謝謝!
[http://www.snugglepie.com]

Please pm to me, thanks!

Helenli

Can you pm me too? Thanks.

原帖由 helenli 於 09-2-12 15:53 發表
請check pm

回覆 # 的文章

Please pm me. Thanks..

簽名被屏蔽
‹ 上一主題|下一主題