用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖母小學 家長日燒烤
go

家長日燒烤 [複製鏈接]

一齊上網聚都有一些日子, 有無興趣見見面, 傾吓學校?

暫定
日期:2月22日 (下午1:00-5:00)
地址:太子警察會
價錢: 大人 約$100, 小朋友約$50 (因訂套餐, 要確實幾多人才確定價錢)
   0    0    0    0

原帖由 yk0108 於 09-2-12 08:29 發表

暫定
價錢: 大人 約$100, 小朋友約$50 (因訂套餐, 要確實幾多人才確定價錢) ...

有幾多人去呀 ,我要遲喎,我見 12: 30 見完出到太子 都要1點半多,你見幾點呀
仲有呀你去邊到聽音樂會呀
唉。又要做呢樣好煩嘅嘢。

回覆 # 的文章

現在大概有5個家庭去(包括你我), 不過我仲未訂......實等埋你
音樂會希望找到d無咁悶的去, 上年聽李紫昕講吓笑介紹吓d樂器都ok! 憑d無興趣lee方面的父母去培養仔女的音樂情操, 有興趣的父母唔駛學校叫都會去做,所以這些功課有d擺嚟攪

原帖由 yk0108 於 09-2-16 16:39 發表
現在大概有5個家庭去(包括你我), 不過我仲未訂......實等埋你
音樂會希望找到d無咁悶的去, 上年聽李紫昕講吓笑介紹吓d樂器都ok! 憑d無興趣lee方面的父母去培養仔女的音樂情操, 有興趣的父母唔駛學校叫都會去做, ...

嘩﹗咁多...... 人,

我上年睇嗰個都幾好睇架﹐係harry 哥哥同香港管弦樂團攪嘅音樂會,so good 呀,但我到而家都未搵到啱睇架﹐全部都係啲悶到嘔,仲要去睇展覽呀。

原帖由 yk0108 於 09-2-12 08:29 發表

暫定
價錢: 大人 約$100, 小朋友約$50 (因訂套餐, 要確實幾多人才確定價錢) ...

我好少上網, 請問可以參加燒烤嗎? 參加者都係1年級的小朋友嗎?

kikimon

回覆 # 的文章

kikimon,

當然可以參加, 但暫時都是2年級的小朋友. 不過, 無所謂啦小朋友都是一齊玩. 我pm電話給你, 去就call我!
‹ 上一主題|下一主題