用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 特殊教育 青蔥計劃的小組
go

青蔥計劃的小組

有沒有人參加過青蔥計劃的小組-----「聽聽講講」? for K2 小朋友, 上課地點o係將軍澳裕明中心, 好唔好呀?
我停咗個別訓練, 想參加呢個, 有冇人可以比意見我呀?

http://www.heephong.org/chi/slp/files/1898/SLP-YMC-ST-G-004(W).doc

以平常心對待無常事~~~試問有多少人能做到呢!?

kikiboy
我仔仔都參加過,初初我仔仔唔係好投入,成日喺度遊雲,但係啲導師好好呀,不停咁用啲遊戲引我仔仔一齊參與,到最後我仔仔玩得好開心,同埋真講多左野,佢仲成日問我幾時去上堂,我發覺仔仔上左呢個小組之後真係進步左開心左,所以值得參加嫁。

原帖由 waiwaileung123 於 09-2-12 16:38 發表
kikiboy
我仔仔都參加過,初初我仔仔唔係好投入,成日喺度遊雲,但係啲導師好好呀,不停咁用啲遊戲引我仔仔一齊參與,到最後我仔仔玩得好開心,同埋真講多左野,佢仲成日問我幾時去上堂,我發覺仔仔上左呢個小組之後真係進步左開心左 ...

Hi waiwai,

好謝分享! 上期係理解篇我遲咗報唔到, 今期係表達篇, 我等咗好耐喇, 希望收啦 (要參加小組甄別).

爆哂...要等到9月....
不過, 都幾貴......

真係都幾貴, 9月讀K3咯喎, 呢個小組都唔啱佢哋上咯, 可能到時又有D新嘅.

其實好多小朋友都有speech問題,如果多D小組就好咯,不過話D言語治療師唔夠人手,所以只開得一兩組,我交錢時都覺得赤赤地架,不過見到佢有進步,就開心了,希望你9月有位啦

原帖由 ahjoechan 於 09-2-16 13:57 發表
爆哂...要等到9月....
不過, 都幾貴......

今個開始星期六帶阿仔去上呢個小組堂咯, 呢度有冇人都參加咗呀?