用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 原來初中生有好多TB
go

原來初中生有好多TB

唉, 我女話學校勁多 Tom Boy 生。。
Forgiveness is the best remedy for any injury

TB?

Tubuculusis ?
scare me , thought .......the big 6 new issue!

醒目開學勳章 王國長老

原帖由 mum-LCC 於 09-2-18 23:59 發表

女校???
男女校??

醒目開學勳章 王國長老

原帖由 vesley 於 09-2-19 00:23 發表
Tubuculusis ?
scare me , thought .......the big 6 new issue!

你係咪想寫tuberculosis.
no, no, no,

lesbian

係咪女校?

原帖由 mum-LCC 於 09-2-18 23:59 發表

原帖由 ZZdaphne 於 09-2-19 00:34 發表

女校???
男女校??

女校.
朋友女中二, 現在出事了..戀上同班及高一級...日日掛住談戀愛, 無心向學... 朋友現日喊夜喊, 唔知點樣改返個女嘅性取向
Forgiveness is the best remedy for any injury

你個女知唔知TB係代表咩架 ?係咪見D女生髮型/裝扮比較男性化就以為=TB ?

有D女生因為發育時期,怕俾人FOCUS係身材上面(尤其是胸部),所以會特登剪短髮,著男裝衫/鬆身衫,行為粗粗魯魯咁,其實內心女性到不得了

Girls school at HK island or Kln side?
Actually, it is not unpopular way back to 20 years ago.

可能要睇下心理
灌輸正確既概念同態度

原來初中生有好多TB

Tom boy 太多數在女校發生,故此小女在去年選中學時,不選擇某區傳統女校,寧冒險選擇二間男女校, 一間直資,一間地區名校。

which school?
I know GH have some,
Is it ?

原帖由 mum-LCC 於 09-2-19 09:52 發表

女校.
朋友女中二, 現在出事了..戀上同班及高一級...日日掛住談戀愛, 無心向學... 朋友現日喊夜喊, 唔知點樣改返個女嘅性取向

其實...有好多中學變tb既...
讀完中學就會變返正常女仔...
我見唔少...亦識唔少...
雖然有部分真係變唔返...

同埋變唔返既tb大多數係pe,eps.藍球比較叻既...
呢個係係我讀個間女校睇到既情況...
未必係准確...但可以留意下自己既小朋友啊~

原帖由 itanyumi 於 09-2-28 23:09 發表
其實...有好多中學變tb既...
讀完中學就會變返正常女仔...
我見唔少...亦識唔少...
雖然有部分真係變唔返...

同埋變唔返既tb大多數係pe,eps.藍球比較叻既...
呢個係係我讀個間女校睇到既情況...
未必係准確...但可 ...

認同..我都係女校畢業.. dTB嫁得最快...

TB 都好過14歲媽媽

而家簡直係街都可以隨時搵到一個
有次我搭地鐵,見到個男仔頭(剷青果隻),但著住條白色夏天校裙,不過佢又唔著底裙,俾我見到佢個胸用布紥住,好核突