用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 很好的英文班
go

很好的英文班 [複製鏈接]

很好的英文班 ~~

我而家比緊囝囝參加這個英文 的遊戲班, 暑假學到至今, 導師會用故事, 唱歌, 遊戱等活動去帶領小朋友玩, 好開心!  一班4-5位小朋友, 佢地好快學懂, 從中學習正確發音及拼音, 詞彙的english.

這間中心 的師資及質素都幾好,全都是西人,有保證, 所以我比囝囝參加  (因我試過參加其他機構的, 價錢差唔多, 質素實在..........唔係咁好, 小朋友唔鍾意上及學唔到野)依家成日都話要去返學, 又話掛住西人老師!

你有興趣, 可以去www.portland-learning-centre.edu.hk  Tel: 24499812

0    0    0    0

旺角有冇分店‧很遠

請問你的小朋友幾大?小兒小三,想知讀小學綜合英文課程好唔好?無有導師推介?學費幾多?

謝謝!

原帖由 mic_mic 於 09-2-19 17:31 發表
很好的英文班 ~~

我而家比緊囝囝參加這個英文 的遊戲班, 暑假學到至今, 導師會用故事, 唱歌, 遊戱等活動去帶領小朋友玩, 好開心!  一班4-5位小朋友, 佢地好快學懂, 從中學習正確發音及拼音, 詞彙的 ...

回覆 # 的文章

我個女(小二)都在這間讀, 讀了大半年, 都很開心, 明顯的不怕人, 有一次公司食飯見到鬼鬼老板都答倒两嘴!

學費$170 per hr

原帖由 JA93 於 09-2-21 00:06 發表
請問你的小朋友幾大?小兒小三,想知讀小學綜合英文課程好唔好?無有導師推介?學費幾多?

謝謝!

我小朋友小一, 本人覺得幾好, 而且不會成日不同導師(我最開心).
‹ 上一主題|下一主題