用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
go

家長請留意 [複製鏈接]

G.T.  學校校風不太好.無論女副校長態度.由其是這間學校校工.簡直不自所謂好過份.
如你到這校舍.衣著交為平凡.同著得光鮮.簡直喺兩回事不同.所謂白鴒眼得好緊要.由其有個直髮點肩高高中身型女校工.副校長寵容女校工.真的要同陳校長談談!
   0    0    0    0

原帖由 SUET.. 於 09-2-20 21:15 發表
G.T.  學校校風不太好.無論女副校長態度.由其是這間學校校工.簡直不自所謂好過份.
如你到這校舍.衣著交為平凡.同著得光鮮.簡直喺兩回事不同.所謂白鴒眼得好緊要.由其有個直髮點肩高高中身型女校工.副校長寵容女校工. ...

我響優才四年,此校校風如何?女副校長態度?校工如何?我相信我比你更清楚。

我只相信「公道自在人心」!

如果樓主唔係惡意中傷的話, 樓主所講既最多都只係個人感覺.  如果可以再具體d就好喇.

樓主既描述同我平時感覺既有極大分別.

優才(楊殷有娣)書院 » 家長請留意 »

我估呢位xxcheung.應該喺貴校的老師.所以同她說話.到是無何口非.妳說得對( 公道自x人心 ).學校有重要人物韓國人到未會standby.但有d嘢!??????

家長請留意

絕對沒有惡意.只我說x有些事情.可以處理得更完美更公允.絕無其它!!!!

原帖由 SUET.. 於 09-2-21 16:26 發表
我估呢位xxcheung.應該喺貴校的老師.所以同她說話.到是無何口非.妳說得對( 公道自x人心 ).學校有重要人物韓國人到未會standby.但有d嘢!??????

多謝你咁睇得起我!呢度大部份既優才家長都識得我,我個仔讀緊10B.

原帖由 SUET.. 於 09-2-21 16:26 發表

SUET,
你好!我是優才中學部家長,孩子由優才小學部升中,你說的女副校長和校內各職工多年來對學生、家長都十分和藹及富愛心,恐怕這只是誤會一則!
中學部正是有一組韓國學生來作交流,可能因學校須接待及照顧此批外地交流生而待慢訪客。
‹ 上一主題|下一主題