用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 唔該各位... 我真係唔識揀...
go

唔該各位... 我真係唔識揀... [複製鏈接]

for 男仔09/10讀兩歲班, 住將軍澳, k1會考去根德園 (就當佢一定收的話)
background: 因為根德園著重中數, 所以有小小想個仔向2-3歲呢段時間可以吸收多d英文, 播好外語既種子, 將來都容易學d..
又當下面既學校全部有offer的話...

你地會點排, 點揀??

1.威廉(睿智)幼稚園 (全日國際班) @ 黃埔
2.德寶(將軍澳寶瑩) (全日國際班)
3.北角衛理堂(pm)
4.靈量堂幼兒園 (full day)
5.劍鳴

唔該唔該...

0    0    0    0

醒目開學勳章

我會揀近屋企嗰間.. 又係國際班, 幾好呀!

2. 德寶, 又近又國際班.
希望每天開心渡過 ;-)

原帖由 kimmama 於 09-2-25 11:37 發表
for 男仔09/10讀兩歲班, 住將軍澳, k1會考去根德園 (就當佢一定收的話)
background: 因為根德園著重中數, 所以有小小想個仔向2-3歲呢段時間可以吸收多d英文, 播好外語既種子, 將來都容易學d..
又當下面既學校全部有o ...

3.北角衛理堂(pm)
- nursery only uses Cantonese for communication.

4.靈量堂幼兒園 (full day)
- have nursery class?

1.德寶(將軍澳寶瑩)
2.綠茵國際
3.靈量堂幼兒園 (full day)
4.劍鳴
‹ 上一主題|下一主題