用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 宣道幼稚園 3月2日有收生結果了
go

3月2日有收生結果了

下星期一就有結果,大家心情緊張嗎?睇番BK之前有關宣道收生的情況,原來係無reject letter,如果唔收小朋友,會列入waiing list.
宣道今年係咪收150人?競爭頗大呢!
[img align=right]http://www.youngnutrition.net/member/tickers/46558/ticker4.png[/img]

[唔知星期五六知未呢? 因為睇番上年的BK17/3通知, 14/3已有家長收到信啦喎!
好心急, 好想打去問下, 不過答唔會有人答我啦!
quote]原帖由 mingcatbb 於 09-2-25 13:53 發表
下星期一就有結果,大家心情緊張嗎?睇番BK之前有關宣道收生的情況,原來係無reject letter,如果唔收小朋友,會列入waiing list.
宣道今年係咪收150人?競爭頗大呢! ... [/quote]

我都好緊張呀.因宣幼真係好大競爭,
in 都in咁多日....我諗有成千幾二千人爭百零個位
唉!!!希望快d有消息喇,我等到頸都長埋喇

原帖由 Polly627 於 09-2-25 14:16 發表
[唔知星期五六知未呢? 因為睇番上年的BK話17/3通知, 但14/3已有家長收到信啦喎!
好心急, 好想打去問下, 不過答唔會有人答我啦!
quote]原帖由 mingcatbb 於 09-2-25 13:53 發表 http://forum.edu-kingdom.com/images/ ...

[quote]原帖由 car817ho 於 09-2-25 14:47 發表
好想打電話去問下 不過我老公話我x線

如果過了下星期一都未有信,我諗到時先會打電話問.
希望大家good luck呀!
[img align=right]http://www.youngnutrition.net/member/tickers/46558/ticker4.png[/img]

D 老公唔明我地做媽咪既心情嫁喇!
佢地覺得我地做阿媽既緊張, 我地咪覺得佢地做嗲D既
唔緊囉....
希望唔駛等到星期一喇!!唔知今個星期有無機收到信呢?
[/youtube]
原帖由 Polly627 於 09-2-25 15:07 發表
[quote]原帖由 car817ho 於 09-2-25 14:47 發表
好想打電話去問下 不過我老公話我x線

[quote]原帖由 car817ho 於 09-2-26 11:48 發表
雖然佢話我X 不過我都真係打咗去問喎!HHAA! 勁哩!接電話個小姐話最快今日寄信 咁我諗明天SAT可能有機會收到!咁我話個LIST 係咪出咗啦! 佢話佢乜都唔知! 叫我等信!咁我都唔煩佢啦! 我都係想得個知字! 明天一齊開信箱啦! GOOD LUCK!

真係? 等到頸都長啦...–祝大家good luck!

祝大家好運,希望大家都開心啦。

係呀~寄左喇!唔知聽日收唔收到呢?
十級緊張!!!!!!!!!!
祝大家好運...到時記住上黎報喜呀!!!

原帖由 Polly627 於 09-2-26 14:08 發表
[quote]原帖由 car817ho 於 09-2-26 11:48 發表
雖然佢話我X線 不過我都真係打咗去問喎!HHAA! 勁哩!接電話個小姐話最快今日寄信 咁我諗明天SAT可能有機會收到! ...

Anyone has received the results today???

無既! 超級緊張! 聽日有啦啩!
原帖由 elizatyy 於 09-2-27 17:23 發表
Anyone has received the results today???

not yet received, very excited, haha:;pppp:

收到啦, WAITING LIST
大妹桐桐 Daphne  細妹珩珩 Carrie  

我仲未收到,不過機會都好微。

amy, any other offer??

原帖由 amy_eric 於 09-2-28 14:01 發表
收到啦, WAITING LIST

未收到呀!要等星期一?
原帖由 Jayden媽 於 09-2-28 14:07 發表
amy, any other offer??

回覆 # 的文章

me too, waiting list.

唉~又衰左喇!!
好失望呀!!!!
原帖由 ElsaShum 於 09-2-28 15:04 發表
me too, waiting list.

我囝囝都係後備生....