用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
go

浸小收生的疑問......

各位兄姊, 請問不是讀浸幼的小朋友, 是否很難入到浸小?

現在浸小的父母, 請問你們的寶貝有誰是浸幼的學生, 有誰不是呢?

傳聞, 沙田區的居民, 很難入讀, 因為學校有制度限定不多收沙田區的學生. 是否真的呢?

敬請大家指教.

回覆 # 的文章

請問不是讀浸幼的小朋友, 是否很難入到浸小?
I don't think so.

傳聞, 沙田區的居民, 很難入讀, 因為學校有制度限定不多收沙田區的學生. 是否真的呢?

Not more than 15% 沙田區的學生.
;-) :-D :-D :-P :-P :-P

Dear Olidia,

謝謝指教!  : )
請問, 這15%沙田學生的限制, 可以在那裡找到該說明呢?

From 簡介會

原帖由 gardenersteven 於 09-2-26 15:11 發表

謝謝指教!  : )
請問, 這15%沙田學生的限制, 可以在那裡找到該說明呢?

"Not more than 15% 沙田區的學生", 點解有咁嘅規定呢?

另外, 九龍塘的香港浸會大學附屬幼稚園入的機會率大嗎?

原帖由 olidia 於 09-2-26 00:40 發表
請問不是讀浸幼的小朋友, 是否很難入到浸小?
I don't think so.

Not more than 15% 沙田區的學生. ...

沙田收生不多於15%,這樣收了浸小生後仲有幾多名額收番其餘沙田生,如有你們的小朋友是來自哪間幼稚園呢?
原帖由 MAMAMEEE 於 09-4-11 19:20 發表

"Not more than 15% 沙田區的學生", 點解有咁嘅規定呢?

小兒不是浸幼出品也不是住沙田區, 收生相信是看表現的.

There was an agreement when WKF was in building process.  WKF will not recruit more than 15 percent of P.1 student who are living in Shatin District.

This is to protect the P.1 induction of all Primary schools in Shatin District.

They are afraid all Shatin student will go to WKF.

原帖由 jk媽 於 09-4-14 11:44 發表
小兒不是浸幼出品也不是住沙田區, 收生相信是看表現的.

me , too. Not come from BUK , and not live in ST

Dear Mamameee,
Sorry to reply you late.

九龍塘的香港浸會大學附屬幼稚園入的機會率大嗎?Equal chance. But lot of the kids from 浸幼 apply WKF.

原帖由 MAMAMEEE 於 09-4-11 19:20 發表

WKF organize a parent talk at 7:00pm Jun 19 and 2;00pm - 4:00pm Jun 21.

i applied the one at Jun 19. Hope to see u.