用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 想自組﹕兒童情緒教育證書課程(2-3歲)
go

想自組﹕兒童情緒教育證書課程(2-3歲)

我小朋友快兩歲了﹐想找幾個2-3歲的小朋友﹐在炮台山附近上課。每星期一堂﹐每堂一個鐘﹐心理學家導師+助教﹐可以試堂﹐親子班。我prefer平日下午﹐有無BK 媽咪想一齊試下堂?

我都想試堂,但prefer weekend, 因為我想自己帶佢去.  可否告知那兒上課?
(kindly email to [email protected]).  Thanks.

i'm interested...
pls pm me the details~
THANKSSSS!!!

我都有興趣,可唔可以比資料我
大量嬰兒童裝

我向中心要求平日下午﹐最後導師話星期三下午(大約兩點半)的時段ok。但要揍夠6個小朋友至可以安排試堂。另外﹐在我爭取之下﹐試堂會比正式上堂時平d。希望有其他家長有興趣同我和我的小朋友一齊試堂啦﹗

judy_francisw ﹐moses's_mami ﹐evbi88
請看pm

我都有興趣, 星期三好好, 不過2:30 呢個時間有d難... 小朋友午睡中... 可唔可以pm有關資料比我, 睇下可唔可以就到? 謝謝.

原帖由 ohmygosh 於 09-2-28 18:50 發表
我向中心要求平日下午﹐最後導師話星期三下午(大約兩點半)的時段ok。但要揍夠6個小朋友至可以安排試堂。另外﹐在我爭取之下﹐試堂會比正式上堂時平d。希望有其他家長有興趣同我和我的小朋友一齊試堂啦﹗

judy_francisw ﹐mose ...

你好,請問FULL了未,因為我也有興趣參加,可否也給我資料,謝謝!

原帖由 ohmygosh 於 09-2-28 18:50 發表

judy_francisw ﹐mose ...

我都有興趣,可唔可以比資料我

HI,

I am interested too, but I prefer on the weekend.
If I cannot join you on the weekday class, can you PM me the details of the organizer and I shall contact them directly.

Thanks a lot.

原帖由 ohmygosh 於 09-2-27 01:15 AM 發表
我小朋友快兩歲了﹐想找幾個2-3歲的小朋友﹐在炮台山附近上課。每星期一堂﹐每堂一個鐘﹐心理學家導師+助教﹐可以試堂﹐親子班。我prefer平日下午﹐有無BK 媽咪想一齊試下堂? ...

各位媽咪﹐pls check PM。

希望可以快d揍夠六個小朋友﹐等我同阿仔可以去試下堂﹐睇下係咪真係有用。

i'm interested...
pls pm me the details~

原帖由 ohmygosh 於 09-2-27 01:15 發表
我小朋友快兩歲了﹐想找幾個2-3歲的小朋友﹐在炮台山附近上課。每星期一堂﹐每堂一個鐘﹐心理學家導師+助教﹐可以試堂﹐親子班。我prefer平日下午﹐有無BK 媽咪想一齊試下堂? ...

我都有興趣,可唔可以比資料我, Thanks!

我向中心要求星期三/五下午﹐其實係方便我自己。導師就話prefer星期三。

已PM資料。如果你星期三一次半次可能不介意的話﹐不如你考慮試左堂先再度時間? 因為我好想組到人試左堂先﹐如果適合就度時間。起碼試下堂知道個課程係搞0羊東東。

原帖由 mandyyml 於 09-3-3 14:48 發表
你好, 請問可唔可以pm資料給我, 另外請問如果上課是否都係星期三?

各位媽咪Pls check pm.

醒目開學勳章

i am interested too.  pls PM details to me.  Thanks.

原帖由 ohmygosh 於 09-3-4 15:50 發表
各位媽咪Pls check pm.

原帖由 ohmygosh 於 09-3-4 15:46 發表
我向中心要求星期三/五下午﹐其實係方便我自己。導師就話prefer星期三。

已PM資料。如果你星期三一次半次可能不介意的話﹐不如你考慮試左堂先再度時間? 因為我好想組到人試左堂先﹐如果適合就度時間。起碼試下堂知道個課 ...

請問夠人可以試堂未?

I can join at weekday.
Please PM me the details.

Thank you very much

Not yet, rather difficult to co-ordinate a class of 6 children on a weekday afternoon. But I am still working on it.

原帖由 MYGIFTMAMA 於 09-3-4 19:37 發表

請問夠人可以試堂未?