用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 0709出世想報讀兩歲的Pre-nursery是否太遲?
go

0709出世想報讀兩歲的Pre-nursery是否太遲? [複製鏈接]

我想問0709出世的BB想報今年9月的兩歲班是否已太遲?怎樣可以插班或作後補申請?請問九龍塘那間的Pre-nursery較好?
   0    0    0    0

醒目開學勳章

如果你要求唔高:  not too late, 可以申請插班
如果你諗住九龍塘嘅.. 絕對too late

Thank you!
原帖由 kerkermui 於 09-2-26 23:13 發表
如果你要求唔高:  not too late, 可以申請插班
如果你諗住九龍塘嘅.. 絕對too late

應該話較多人爭的幼稚園可以說是太遲, 但對於一些一定要足兩歲才可以報名插班的幼稚園來說現在仍是太早呢~

Do you have the school namelist of

一定要足兩歲才可以報名插班的幼稚園

原帖由 spmok1999 於 09-2-27 15:08 發表
應該話較多人爭的幼稚園可以說是太遲, 但對於一些一定要足兩歲才可以報名插班的幼稚園來說現在仍是太早呢~

無啲咁既LIST架。你只可以CHECK下邊間有N1班,再逐間打去問重有無位插班。有啲家長,上年已經報定今年既插班啦。

原帖由 catlam1314 於 09-3-16 15:33 發表
Do you have the school namelist of

一定要足兩歲才可以報名插班的幼稚園
‹ 上一主題|下一主題