用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
go

學藝班

請問學藝班下學期有得報名未呢? 本人女兒想參加,見現時下學期已開始, 但仍未收到學藝班通告,記得班主任曾說過下學期會再收生的。

原帖由 berylberyl 於 09-2-27 09:56 發表
請問學藝班下學期有得報名未呢? 本人女兒想參加,見現時下學期已開始, 但仍未收到學藝班通告,記得班主任曾說過下學期會再收生的。

無收過通告喎...

我記得有D散餐出過, 好似咩野 "科學家 / 國晝........"咁

原帖由 shirleychloe 於 09-2-28 10:05 發表

無收過通告喎...

你係咪話藍球班, 乒乓球班, 體操班呀? 我個女報左體操班, 已經開始左, 仲上左好多堂喇! 不過唔知係唔係我個女上學期報圍棋, 開唔成班, 所以先有得參加?

Hi, 栗子媽媽,  好耐無上黎, 你好嗎? 我前排送Jasmine返學, 見到婆婆送你個女返學呀! 佢地兩個淨係你眼望我眼, 完全無傾計, 我諗佢地真係唔係好熟囉!

體藝班通告就有收過, 但學洋琴,跳舞嗰啲就無囉, 因為我小朋友小一時返學時成日喊, 我咪無報任何興趣班比佢囉, 到小二佢ok想報, 但又唔見有得報, 咁係咪無得再參加呢 ?

原帖由 JASMINEBB 於 09-3-6 11:00 發表
你係咪話藍球班, 乒乓球班, 體操班呀? 我個女報左體操班, 已經開始左, 仲上左好多堂喇! 不過唔知係唔係我個女上學期報圍棋, 開唔成班, 所以先有得參加?

Hi, 栗子媽媽,  好耐無上黎, 你好嗎? 我前排送Jasmine返學,  ...