用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 GC Phonics Kingdom (level1-level 7)HK$999
go

GC Phonics Kingdom (level1-level 7)HK$999

mug 呢間野都有得賣 GC Phonics ga ?  佢呢套係咪DVD ?  有無得送貨呢 ?

GC 而家都係賣呢個價錢 wor

請問咩係 EDM 呀
咁買哂成SET 1-7係咪好大盒ga ?

原帖由 veekmom 於 09-3-3 18:13 發表
我都係收到EDM先知,係DVD版,你可以上網睇睇,免費送貨,我明天收貨住將軍澳果頭...

好呀.  thanks

原帖由 veekmom 於 09-3-4 10:15 發表
EDM係MEMBER每3個月都收到既EMAIL會員通訊,我都末知大吾大盒,未收貨 收完話你知!

我點樣先可以購買而又可以免費送貨呢??? 因我打過去cg,佢地話要滿$2000先免費送貨bor....否則上門市買...講真,我真係唔係幾想去荔枝角咁遠...我住大埔...
請幫幫忙

原帖由 veekmom 於 09-3-3 18:13 發表
我都係收到EDM先知,係DVD版,你可以上網睇睇,免費送貨,我明天收貨住將軍澳果頭...

佢地係滿2000先送貨, 係指屋企, 我都是剛剛前日收到貨, 仲download左d exercise, 同埋報埋今個星期六上堂, 不過我係加$30送到屋企, 如果送office就可以免費。

原帖由 PTWang 於 09-3-5 12:03 發表
我點樣先可以購買而又可以免費送貨呢??? 因我打過去cg,佢地話要滿$2000先免費送貨bor....否則上門市買...講真,我真係唔係幾想去荔枝角咁遠...我住大埔...
請幫幫忙

...

原來可以送office 免費??? 我之前都係加錢送屋企ga!!!

just found out this is not GC!? 點解佢地都有member 價?

不過我識人之前係商場買phonics kingdom, 小朋友整爛左隻dvd, 打電話去gc問有冇得買返, 佢地話淨係會員先有得補購同上workshop。所以好似去返gc買好d。

原帖由 veekmom 於 09-3-3 12:55 發表
I got the EDM of the GC Phonics Kingdom Wholeset Retail Price1449 Now$999
I want to order, any mom interested?
http://www.mybooks.com.hk/gc.html
Its member promotion..

me 2...... 其實我都好想買, 不過又係唔就腳, 都唔明點解要買滿2000蚊先有得免費送貨 ?  我平時係出面買野, 五六百蚊都送啦, 成一千蚊都唔送貨

原帖由 PTWang 於 09-3-5 12:03 發表
請幫幫忙

...

請問set野有幾大箱 ? 有幾重呢 ?

thanks

原帖由 miumiu725 於 09-3-5 13:38 發表
佢地係滿2000先送貨, 係指屋企, 我都是剛剛前日收到貨, 仲download左d exercise, 同埋報埋今個星期六上堂, 不過我係加$30送到屋企, 如果送office就可以免費。

...

我有phonics kingdom 呀! 我上幾個月買, 要千幾蚊!!

cap:

都ok大盒, 不過唔係好重...我諗大約3k左右..輕過包米。

原帖由 CAP 於 09-3-5 23:12 發表
請問set野有幾大箱 ? 有幾重呢 ?

thanks

唔該哂呀.

原帖由 sw.leung 於 09-3-6 11:00 發表
cap:

都ok大盒, 不過唔係好重...我諗大約3k左右..輕過包米。

醒目開學勳章

套教材好唔好呀? 唔該分享吓! 謝謝!

我都想知這套教材的成效, 有冇MAMI 可以分享一下

我在BK討論區的舊POST見到2008年買$800, 今年買$1499,會員才可以用來$999去買,

以$999來計算, 升幅有25%

想保值的媽媽, 要買要快啊。。。

但話說回來,效果如何,BB看不看,有沒有MAMI 可以說一下。  

yes ar. 其實如果有留意開, 真係會發覺好多公司的教材都加左價...正如d教科書咁, 年年都加價...可能真係因為d紙貴!??
養一個小朋友, 真係要花幾百萬都唔得!

我朋友成日都話等書展先買書,其實我覺得, 等到書展都唔一定會平左, 因為佢地會加價... 而且都唔應該浪費小朋友時間啦!

請問而家仲有無呢個優惠?
$999
係點訂.
我小朋友快歲半, o岩用嗎?
謝謝!