用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 仔女經 - Part 31 之 ”擇到好日子開新舖,今日好人齊呀 ...
go

仔女經 - Part 31 之 ”擇到好日子開新舖,今日好人齊呀”

咁多位靚太,March 6 好日呀 !

2b,

咁我而家未到March 6 喎, 追住上嚟得唔得呀
原帖由 2bzmummy 於 09-3-5 23:49 發表
咁多位靚太,March 6 好日呀 !

原帖由 vivi_vivi 於 09-3-5 23:50 發表
2b,

咁我而家未到March 6 喎, 追住上嚟得唔得呀

哎呀,vivi ,我諗住人人都要聽日先上到黎添 聽晚氣溫會下降到 15 度呀,記得著夠衫

2b,

咁有冇俾我壞左您o既大計呀

By the way, 想問下您, 如聽日大約11:30-12:00 與您港鐵相遇得唔得?

原帖由 2bzmummy 於 09-3-5 23:53 發表

哎呀,vivi ,我諗住人人都要聽日先上到黎添 聽晚氣溫會下降到 15 度呀,記得著夠衫

原帖由 vivi_vivi 於 09-3-5 23:56 發表
2b,

咁有冇俾我壞左您o既大計呀

By the way, 想問下您, 如聽日大約11:30-12:00 與您港鐵相遇得唔得?

vivi

幾驚您話我係奸計呀,實情係,我同 Betty chat chat 下,驚覺已經夠鐘閂閘,咪急急忙忙做野囉
聽日應該都 ok 既,您提前

早晨 !

期待中 !

早晨!

咁快又搬新屋.......
[img align=right]http://xs511.xs.to/xs511/07021/dance009d23t.gif[/img]

格格,

你成日都話要露一露, 點解仲係無0野睇0既?
[img align=right]http://xs511.xs.to/xs511/07021/dance009d23t.gif[/img]

BB,

個女大啦, 佢話要補習就俾佢去補啦, 你都想佢入到大學0架...
0個日個女先講, 佢有個同學會考, 高考都唔好命水, 舊年去0左讀 HKU Space 今次考試有 4分, 如果可以 Keep 住, 再加上斫試OK 就可以入返 HKU 啦.

麻煩各位靚太幫幫忙,
事緣個女依0架幫人補習間學校好遠(馬鞍山), 佢又開始多功課同埋好忙, 佢想搵返D近近地0既學生補, 最好當然係紅磡, 黃埔啦, 近宿舍嗎, 小學英文, 甚至全科都得.
如果知道有人想搵補習, 麻煩介紹介紹...

2b,

5號仔 40蚊啦........

原帖由 2bzmummy 於 09-3-6 08:36 發表
早晨 !

期待中 !

原帖由 正46 於 09-3-6 08:41 發表
格格,

你成日都話要露一露, 點解仲係無0野睇0既?

尋晚格格咪放左佢張玉照上黎咯,您返去舊舖就見到架喇

原帖由 正46 於 09-3-6 08:45 發表
BB,

個女大啦, 佢話要補習就俾佢去補啦, 你都想佢入到大學0架...
0個日個女先講, 佢有個同學會考, 高考都唔好命水, 舊年去0左讀 HKU Space 今次考試有 4分, 如果可以 Keep 住, 再加上斫試OK 就可以入返 HKU 啦. ...

我諗 Betty 唔係話唔俾阿女去補習,不過係嬲佢咁斤斤計較先發晦氣咁同佢講野

原帖由 正46 於 09-3-6 08:50 發表
麻煩各位靚太幫幫忙,
事緣個女依0架幫人補習間學校好遠(馬鞍山), 佢又開始多功課同埋好忙, 佢想搵返D近近地0既學生補, 最好當然係紅磡, 黃埔啦, 近宿舍嗎, 小學英文, 甚至全科都得.
如果知道有人想搵補習, 麻煩介 ...

好,記住先

大家早晨好

好彩頭..............

原帖由 正46 於 09-3-6 08:55 發表
2b,

5號仔 40蚊啦........

咁既環境,我都係睇定 D,供股完先諗囉,驚驚

大家早晨

原帖由 maba 於 09-3-6 09:32 發表
大家早晨

叻媽早早 !

大家早晨

46,

如有朋友需要, 我一定會推介, 之但係, 我無左您個聯絡電話喎~~~
原帖由 正46 於 09-3-6 08:50 發表
麻煩各位靚太幫幫忙,
如果知道有人想搵補習, 麻煩介 ...