用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 有無人試過斷供迪士尼美語世界?
go

有無人試過斷供迪士尼美語世界?

如題!thanks!

有朋友試過, 佢地會搵人上來你家收翻所有嘢, 但我朋友上次問收貨佬, 你地知唔知收咩 ?  收貨佬話唔知, 只是講收 25 個箱, 後來, 我朋友就竟然退回...........

呢位朋友真掂 !!!!!

原帖由 twins_Ma 於 09-3-11 14:06 發表
如題!thanks!

咁係咪就咁唔供己ok,會有人來收翻所有嘢?tks~

原帖由 chumamma 於 09-3-11 14:20 發表
有朋友試過, 佢地會搵人上來你家收翻所有嘢, 但我朋友上次問收貨佬, 你地知唔知收咩 ?  收貨佬話唔知, 只是講收 25 個箱, 後來, 我朋友就竟然退回...........

呢位朋友真掂  ...

收翻晒'吉'紙皮箱就 OK, 我朋友以後無供了。

我朋友呢單野真係笑死我啦。

原帖由 twins_Ma 於 09-3-11 18:42 發表
咁係咪就咁唔供己ok,會有人來收翻所有嘢?tks~

唔係掛??

咁搞笑  

原帖由 chumamma 於 09-3-15 00:42 發表
收翻晒'吉'紙皮箱就 OK, 我朋友以後無供了。

我朋友呢單野真係笑死我啦。

係呀, 佢地安排運輸來取貨, 無 sales 在場, 兩個亞伯老到無晒牙, 亞伯話唔知收咩, 只係知收翻 2X 個箱貨物。 咁我朋友就求其比翻 2X 吉箱佢地, 亞伯無查型, 又無野要簽。

我朋友扣起大部份野, 事後又無人質問她。

佢供咗2期, 其實都屲翻成本啦。

呢單野, 真係勁攪笑, 我都向我朋友寫個服字。

原帖由 miumiu809 於 09-3-17 12:46 發表
唔係掛??

我試過唔供3個月告我 最後小額錢債連本連利$40000幾差不多$50000

原帖由 SARAHTSANG 於 09-3-21 00:22 發表
我試過唔供3個月告我 最後小額錢債連本連利$40000幾差不多$50000

呢個結果合理d wor

我朋友的 case 是發生於 2002-2003 年左右。
咁你洗5洗退翻所有嘢比佢地 ?

原帖由 SARAHTSANG 於 09-3-21 00:22 發表

我04-05年冇人叫我退,只打電話叫我快比$,因為貨物一出門大都唔想客人退!教育sales無底薪,如客人退了係白做她們每個客抽成50%

我地以前2002年買, 有個冷靜期, 貨到後可以不要, 即時退翻比 DWE.  但係個 sales 實煩死我。

如果供唔起, 咁點算, 因為當時不是銀行攪分期, 不用簽銀行文件的, 而是 DWE 攪分期的。