用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 MOS威寶vs新港城朗思邊間好
go

MOS威寶vs新港城朗思邊間好

mos富安果間威寶已收左阿仔讀N1,朗思(thinks)仲未 in,究竟邊間好D?有無媽咪提供意見?

原帖由 hyywmc 於 09-3-14 23:56 發表
mos富安果間威寶已收左阿仔讀N1,朗思(thinks)仲未 in,究竟邊間好D?有無媽咪提供意見?

I don't like the teacher who interviewed my son in wellborn. i am also struggling. need to pay registration fee next week....

我都覺得個miss唔係好nice呀,不過驚冇學校收,所以都係交左登記費先,你有冇交呀? 唔知係唔係個個 miss 都係咁架呢, 有冇熟識呢兩間學校既媽咪比d意見呀?

Have you tried the 康傑 or Boxhill?

冇呵~交通唔係咁方便,唔想咁細個人仔太辛苦,所以都冇報,威寶(步行),朗思(馬鐵)比較方便,下雨都不怕

我仔仔今年8月都會入讀朗思PN class ah, 都想知d 老師nice唔nice, 呢間學校究竟好唔好, 各位讀緊呢間既bb mami分享下呀, 謝謝:>>>

mcbb