用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 有無收到何明華銀禧面試信呀?
go

有無收到何明華銀禧面試信呀?

我上學校網28/3 面試,仍未收到面試信?係咪即是無機會in呢?

回覆 # 的文章

我也未收到,十分担心,請問有冇其他人有消息?

原帖由 samoh 於 09-3-16 19:54 發表
我也未收到,十分担心,請問有冇其他人有消息?

網上看明28/3就是面試日,好多其他中學都收左信,點解呢間好似未有人收到?

原帖由 BB2WONG 於 09-3-17 14:52 發表

網上看明28/3就是面試日,好多其他中學都收左信,點解呢間好似未有人收到?

收到面試信啦

今日收到la...

me 2, 我今日都收到信喇.

原帖由 June5 於 09-3-18 23:52 發表
me 2, 我今日都收到信喇.

我都收到啦! 請問有無有經驗家長傳授下面試會點樣?

原帖由 BB2WONG 於 09-3-19 13:49 發表

我都收到啦! 請問有無有經驗家長傳授下面試會點樣?

有無有經驗mummy可以confirm一下? interview 既discussion部份,會用chin or eng?

因之前有mummy同我講discussion is in eng, but 昨天有mummy又話唔係? 搞到我好緊張

原帖由 BB2WONG 於 09-3-23 11:45 發表

有無有經驗mummy可以confirm一下? interview 既discussion部份,會用chin or eng?

因之前有mummy同我講discussion is in eng, but 昨天有mummy又話唔係? 搞到我好緊張 ...

As far as I know, discussion session will be in Cantonese, only the comprehension will be in English.

原帖由 nicholasmom 於 09-3-23 13:49 發表

As far as I know, discussion session will be in Cantonese, only the comprehension will be in English.

thanks so much.