用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 又一村學校 五月份旅行
go

五月份旅行

我今次唔去喇...你地呢?

醒目開學勳章

原帖由 pianocalvin 於 09-3-16 14:45 發表

我去呀, 你哋點解唔去 ?

我返工去唔到!但我請了親人幫手帶小朋友去。我不知幾恨去,你點解唔去呀?

原帖由 pianocalvin 於 09-3-16 14:45 發表

我同盈盈都會去!!

我之前去過嗰到呀.......同上次烏溪沙差唔多...同老公諗咗兩晚...都係唔去 lu,你地玩得開心d呀!係呢...c班唔知點解又轉老師...第三個喇...同埋你地洗唔洗整蛋糕勞作...我仲諗緊用咩整^^                                                              

原帖由 Ivy.cheung 於 09-3-16 16:2發表

我去呀, 你哋點解唔去 ?

醒目開學勳章

pianocalvin (kammy),

係呀, 自楊老師/韋老師後, 而家轉咗張老師. 好在陳老師同紀老師都無變.
不過, 我覺得陳老師係班主任, 紀老師係副班主任, 而張老師應該係幫手. 因我囝囝都好少提張老師.

整蛋糕勞作 ? 點解我無收到通知 ?  有嘜用嫁 ?

提外話, 我同囝囝去咗studio 影咗輯相, 有興趣去下面條link睇吓.

http://www.facebook.com/album.php?aid=2007117&id=1226441535

醒目開學勳章

原帖由 winkyc 於 09-3-18 19:15 發表
我同盈盈都會去!!

winkyc,

到時見 !

係呀!好在陳老師&紀老師無變!!
上星期四/五,老師放學同我講,所以今個星期一已經交咗蛋糕勞作!!(佢哋今次冇紙仔通告)!!
Ivy ~~約定你!!

係呀, 自楊老師/韋老師後, 而家轉咗張老師. 好在陳老師同紀老師都無變.
不過, 我覺得陳老師係班主任, 紀老師係副班主任, 而張老師應該係幫手. 因我囝囝都好少提張老師.

整蛋糕勞作 ? 點解我 ... [/quote]

醒目開學勳章

唔怪得知尋晚囝囝同我講話布子山媽咪整咗蛋糕比小朋友分享, 所以尋日茶點食咗動物餅+蛋糕.
等我仲同囝囝講無理由媽咪會唔知格? 佢答話可能陳老師同我講電話時唔夠時間話比我知! 原來只係見到先講, 見唔到就唔講.

前兩日陳老師打電話問我知唔知依兩個星期設計活動主題係蛋糕,之前有家長帶唔同形狀嘅蛋糕俾佢地分享,同埋同我講要整個蛋糕勞作返去,問我個囝有冇同我講,但我個囝都冇同我提過,星期2要交.... ivy....可能唔係個個都雖要整架,  今次我地整...下次到你地整......                  

原帖由 Ivy.cheung 於 09-3-20 12:21 發表
唔怪得知尋晚囝囝同我講話布子山媽咪整咗蛋糕比小朋友分享, 所以尋日茶點食咗動物餅+蛋糕.
等我仲同囝囝講無理由媽咪會唔知格? 佢答話可能陳老師同我講電話時唔夠時間話比我知! 原來只係見到先講, 見唔到就唔講. ...

ivy...囝囝d相影得好靚^^

Ivy:你囝囝d相好靚呀!我覺得電單車嗰揖相好型,盈盈仲不停話係周子雄!!
原帖由 Ivy.cheung 於 09-3-19 14:27 發表

整蛋糕勞作 ? 點解我 ...

簽名被屏蔽