用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
go

九龍塘+ 藍

今日打去九龍塘+ 藍問幾時派表格
佢答我九月, 之後同我講其實已經滿左
但又有表格拎,
真係唔係好明佢係咩意思?
我係想報2010 k1
請問有無媽媽可以答到我問題呢?
有無讀緊媽媽話我知呢, +藍係咪好難入,
如果入呢d學校要準備d什麼呢?

如果你報2010 k1 唔洗咁快報~
我估佢地誤會你讀2009 9月入學的k1.
我囡囡當年考都係問下佢問題..比d 圖問下係d 咩o黎..
比佢玩下玩具..肯出聲唔怕醜就有機會!
我估只要唔係怕怕醜醜唔出聲都有機會.
但我老公的兩個朋友個小朋友今年同時都有考,但無收佢地..
以我所知佢地就係怕怕醜醜唔出聲..所以唔得.

如果報2010年, 應該今年九月打後先報, 通常都足 18 個月先會面試的.  我嗰囡面試時都唔係好肯講嘢, 但叫佢做既嘢就全部做到晒囉.

如果報2010年, 應該今年九月打後先報, 通常都足 18 個月先會面試的.  我嗰囡面試時都唔係好肯講嘢, 但叫佢做既嘢就全部做到晒囉.

咁九龍塘2間有咩分別架?

原帖由 jswailam928 於 09-3-18 20:11 發表
咁九龍塘2間有咩分別架?

waterloo rd. 係全日, 金巴倫道係半日.

前幾日報左佢地個playgroup, 31號第一堂,
岩岩老公搓車經過睇下間學校,
覺得好大好靚, 希望亞女入到呢間學校讀k1 la
好緊張呀~九月就要報名la!!!