用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有無對德寶(黃埔)的意見?
go

有無對德寶(黃埔)的意見?

我剛搬來黃埔區住, 搵過幾間幼兒園, 比兩歲仔仔插班入讀N1.
interview和參觀後, 對德寶印象好d, 不過學費就貴d!
上來bk睇, 無乜人講起呢間學校, 唔知有無家長對呢間學校有comment呢?
如果一直無咩問題, 我會打算比佢讀1年半N1, 如果到時學校仲未申請到學卷, 先考慮轉唔轉校, 如果轉, 我諗會讀加南(黃埔).

加南(黃埔)

How about 加南(黃埔)? or other good recommendations in 黃埔? thanks

請各位黃埔媽媽給些意見吧!!

德寶(黃埔) 係咪2期果間 ?似有幾間 ? 唔係咁熟, 只係覺得有不同種族既人讀, 好唔好唔知...
至於迦南, 我個女interview過, d老師幾好, 印象都唔錯, 不過迦南有好多架, 間間差唔多, 都唔錯

我個女兩間都無讀 !

請問你女女讀邊間

原帖由 Winnietao 於 09-3-21 21:48 發表
德寶(黃埔) 係咪2期果間 ?似有幾間 ? 唔係咁熟, 只係覺得有不同種族既人讀, 好唔好唔知...
至於迦南, 我個女interview過, d老師幾好, 印象都唔錯, 不過迦南有好多架, 間間差唔多, 都唔錯

我個女兩間都無讀 ! ...

原帖由 RedBean_0509 於 09-3-25 14:05 發表
請問你女女讀邊間吖?

我個女讀緊William, 不過pn其實邊間都無所謂, 因為都係唱歌玩遊戲, 近屋企就得架啦~~