用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 20分抽協恩有幾分之幾機會?
go

20分抽協恩有幾分之幾機會? [複製鏈接]

20分抽協恩有幾分之幾機會?
   1    0    0    0

Some said less than 1/5!

I am so worry.

I am sure it is less than 1/5 chance.  There are total 90 places in HYPS, 45 for first round lot and 45 for second round.  Part of the 45 places in the first round were given to those who have sisters in HYPS and HYS.  The left ones were for those who have 25 marks (mother was old girl + religion) and 20 marks (mother was old girl OR religion).  You can imagine the number of places available for 20 marks holders.

如果你有20分又非常喜歡協恩,就唔好理機會幾多份幾啦!每年都有20分的幸運兒中。。。小女和兩位同班同學就是例啦!!
原帖由 kyliejet 於 09-3-23 13:26 發表
Some said less than 1/5!

I am so worry.
;-) :-o 8-) :-? :-P :-x

我同意,因為我女都係。percentage 係唔高架啦,睇女女同學校的緣份啦。

原帖由 safarimama 於 09-3-24 16:12 發表
如果你有20分又非常喜歡協恩,就唔好理機會幾多份幾啦!每年都有20分的幸運兒中。。。小女和兩位同班同學就是例啦!!

與其協恩都冇叩門,咁即係冇誠意分呢個情況,咁不如用20分選其他唔錯既學校,好過白白浪費咗

如果20分係來自母親舊生分就無得揀.

原帖由 sisimama 於 09-3-24 17:58 發表
與其協恩都冇叩門,咁即係冇誠意分呢個情況,咁不如用20分選其他唔錯既學校,好過白白浪費咗

deleted......

魅力公主 醒目開學勳章

咁我得15分咪
唔使諗~

如果15 分就真係唔好哂左個 chance,因為真係20分都收唔晒。
原帖由 yingwong 於 09-3-26 13:44 發表
咁我得15分咪
唔使諗~
‹ 上一主題|下一主題