用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 海外留學 邊度讀 IELTS 好?
go

邊度讀 IELTS 好?

視乎你兒子的英文水平, 其實要教要學之餘, 你兒子都要多做好d exercise, 聽多d, 講多d, 寫多d 先有用.

如果你要我選, 我會選british council, 但係佢地係小組教學. 未必能夠因個別作出進度調整. 最好找私人教. pm 我, 可以給你detail d.

Hi Miss Chung,

Pls check PM. Thanks.

原帖由 Miss_Chung 於 09-2-26 00:45 發表
視乎你兒子的英文水平, 其實要教要學之餘, 你兒子都要多做好d exercise, 聽多d, 講多d, 寫多d 先有用.

如果你要我選, 我會選british council, 但係佢地係小組教學. 未必能夠因個別作出進度調整. 最好找私人教. pm  ...

would you pm me also

please check your mailbox

原帖由 bc80469 於 09-3-14 17:52 發表

would you pm me also

原帖由 Miss_Chung 於 09-3-26 02:28 發表
please check your mailbox

sorry, didn't receive, do you mind send again.

請pm給我

原帖由 Miss_Chung 於 09-2-26 00:45 發表

如果你要我選, 我會選british council, 但係佢地係小組教學. 未必能夠因個別作出進度調整. 最好找私人教. pm  ...