用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 聖士提反女幼同協恩幼稚園?
go

聖士提反女幼同協恩幼稚園?

大家可以比少少意見嗎?
聖士提反女子中學附屬幼稚園協恩幼稚園,兩間學校各有什麼特點?哪一值得考慮(聖公會教友,如果不用考慮地區問題)?
阿女叫我地做:爸BB同媽媽C!

of course 聖士提反女子中學附屬幼稚園

may I know why?

BUT,聖士提反小學如能直上中學會唔會讀得辛苦啲呢?我擔心佢小學太活動(小一,小二又無測考)到時小朋友會唔會跟唔上傳統教學嘅學習方式?

我都擔心.

原帖由 venuscc 於 09-3-28 19:18 發表
BUT,聖士提反小學如能直上中學會唔會讀得辛苦啲呢?我擔心佢小學太活動(小一,小二又無測考)到時小朋友會唔會跟唔上傳統教學嘅學習方式?

Both are good school, but I will choose HYS as this is a very all-rounded school.  This school is very good not only academically, but also in sport and music. But, you have to bear in mind that there is no through-train from KG to primary school in both schools.  Thus, both KG does not mean you can go to their affiliated primary school directly.

原帖由 queyeung 於 09-3-29 13:11 發表
我都擔心.

兩間學校的程度如何?
似乎SSGK上番自己小學嘅機會會大啲,是咪呢?

原帖由 venuscc 於 09-4-5 14:50 發表
兩間學校的程度如何?
似乎SSGK上番自己小學嘅機會會大啲,是咪呢?

請問St. Stephen's Girls College是屬於band 1定band 2呢?是否有機會轉為直資?

SSGC絕對系TOP BAND1學校啦,女校呢計真系同MARYXXX同級架,不過佢位置唔系太方便,仲系半山,所以唔系太多家長會博羅。

原帖由 venuscc 於 09-4-5 22:58 發表
SSGC絕對系TOP BAND1學校啦,女校呢計真系同MARYXXX同級架,不過佢位置唔系太方便,仲系半山,所以唔系太多家長會博羅。

What about SSGC vs Sheng Kung Hui Kindergarten(Central)? Any opinion?

if a boy,of course "SKH"
and if a girl,so you'd better to make a choice.Both are good school.

Hello,
      If a girls,you should choose St stephen girls kindergarten,you have a good chance to SSGPS.The chance are higher than other kindergarten.