用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 使用意見 可否增加「搜尋」功能?
go

可否增加「搜尋」功能? [複製鏈接]

可否在「教育王國」增加搜尋「標題」及「會員」的功能?因很多時我想搜尋曾經看過或自己數月前發表的文章,但因太久,已忘了在哪天/月;而會員方面,有時我會想找尋一些會員最近曾發表甚麼文章,所以如果有此功能的話,便會方便很多了。謝謝!

另外,請問為何不設「中學一覽」?

0    0    0    0

親子童讀樂 醒目開學勳章 +3金熱血

我們目標在本年內改善教育王國的搜尋功能,謝謝支持。不便之處,敬請原諒!

教育王國謹啟

原帖由 ytpeople 於 09-2-5 09:02 發表
可否在「教育王國」增加搜尋「標題」及「會員」的功能?因很多時我想搜尋曾經看過或自己數月前發表的文章,但因太久,已忘了在哪天/月;而會員方面,有時我會想找尋一些會員最近曾發表甚麼文章,所以如果有此功能的話,便會方便很 ...
教育王國 www.edu-kingdom.com

出色的教育王國父母,出色的新一代

SEARCH多兩頁就出怪獸
好唔方便呀
以前可以SEARCH架WOR
可唔可以幫一幫忙快少少呢...好快就要SEARCH返以前D 料 for 大抽獎同叩門

原帖由 hhma 於 09-3-28 23:56 發表
SEARCH多兩頁就出怪獸
好唔方便呀
以前可以SEARCH架WOR
可唔可以幫一幫忙快少少呢...好快就要SEARCH返以前D 料 for 大抽獎同叩門

抱歉為你們帶來不便,搜尋功能已逐漸在改善中。

現應好了點,試search叩門的結果

請問「搜尋」功能 在哪 ? 我想在 "談幼兒園" 內 search 有關某學校嘅 post, 請指教

原帖由 red888 於 09-5-7 02:08 發表
請問「搜尋」功能 在哪 ? 我想在 "談幼兒園" 內 search 有關某學校嘅 post, 請指教

您可以在教育王國左上方"最新消息"旁搜尋,或按以下連結直入該版面:
http://forum.edu-kingdom.com/yahoosearch/search.php

醒目開學勳章

話時話,唔知點解係"教育王國"search到嘅嘢有時同"親子王國"嘅有唔同?

有時係"親子王國"check完PM,去到"教育王國"又變成新嘅、未過嘅PM!

大家有冇咁嘅經驗?

原帖由 BK_EDITOR 於 09-5-7 12:21 發表

您可以在教育王國左上方"最新消息"旁搜尋,或按以下連結直入該版面:
http://forum.edu-kingdom.com/yahoosearch/search.php
Best wish,
(\~~/)           天下間沒有不受教的孩子,
(='.'=)           只有不懂教的父母。
(") (")~~O Derdad
‹ 上一主題|下一主題