用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 有沒家長係bk呢度買過 dinoops ?
go

有沒家長係bk呢度買過 dinoops ?

有個會員 "ibmsuperhk"
賣dinoops, 成$5000.
佢要求先過數 $2500.
等收到貨(應該要1-2 weeks)
再入埋尾數.

大拿拿 $2500 見都沒見過就俾錢有d驚
有沒媽咪有搵過佢買可以講講嗎?
俾人厄就慘啦

我給妳的心愛
是無所不在
凡事百般寵愛
用我未來換妳未來

我覺得有舖頭果D信得過D, 至少有得追, 就算貴少少都值得! 凡網上或BK要先付款的, 都要小心! BK也不會負責!

原帖由 littleangel2008 於 09-5-12 00:02 發表
有個會員 "ibmsuperhk"
賣dinoops, 成$5000.
佢要求先過數 $2500.
等收到貨(應該要1-2 weeks)
再入埋尾數.

大拿拿 $2500 見都沒見過就俾錢有d驚
有沒媽咪有搵過佢買可以講講嗎?
俾人厄就慘啦 ...

大拿拿 $2500 見都沒見過就俾錢有d驚 <==無錯

有冇人幫呢個人買過??? O唔O?

簽名被屏蔽

原帖由 呂太 於 09-6-3 14:14 發表
都係小心d好,之前有討論區講過,有媽咪受騙,個買家走左佬
今日報紙都有講

I also received a message from another member "kiukiuchu" offering Dinoops at his website at a price of HK$4,380.  Seems that the website also sells Noddy sets.

Has anyone bought items from him?