用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 請問南華會邊個游水教練好?
go

請問南華會邊個游水教練好?

想請私人教練教我兩位小朋友 - 3 years old (girl) and 5 years old (boy).

5 years old boy is afraid of water.

.....want a female coach as well.

I just know most of the life guard are male. I know one , the name is 森教練, he is very very expert and nice. He teach my daughter before.

Hi, 我囝囝係南華會嘅私人教練係男的, 十分好他亦係南華會泳隊教練,如有需要PM我可給你電話!
我嘅寶貝Cyrus係2004年10月8日出世架 【煒明光亮天上照•晉爵加官萬人朝】 Cyrus靚仔相

[quote]原帖由 CYRUS.ma 於 09-6-4 22:40 發表
Hi, 我囝囝係南華會嘅私人教練係男的, 十分好他亦係南華會泳隊教練,如有需要PM我可給你電話! [/quote

Pls PM the info to me. Thanks!

Please check PM, tks!

原帖由 dkbb 於 09-6-4 23:27 發表
[quote]原帖由 CYRUS.ma 於 09-6-4 22:40 發表
Hi, 我囝囝係南華會嘅私人教練係男的, 十分好他亦係南華會泳隊教練,如有需要PM我可給你電話! [/quote

Pls PM th ...
我嘅寶貝Cyrus係2004年10月8日出世架 【煒明光亮天上照•晉爵加官萬人朝】 Cyrus靚仔相

CYRUS.ma,

PLS PM ME . THANKS ! 另請問大約幾錢個鐘 ?

cyrus.ma
pl also pm me the information

醒目開學勳章 貢獻勳章

版規9. 濫用網上資源,例如不停要求PM回文及留電郵等沒有可讀性(即內容空泛)Topic

dobeedoraemon & 小企,

唔知點解send唔到PM比你地, 我會再try或你地可pm電話比我直接同你傾, tks!

Hi CYRUS.ma

Please PM his mobile to me.  Thanks.

Any other good coach (preferrably female)?

Many thanks!

原帖由 CYRUS.ma 於 09-6-4 22:40 發表
Hi, 我囝囝係南華會嘅私人教練係男的, 十分好他亦係南華會泳隊教練,如有需要PM我可給你電話!

Please PM me or give me your email, cuz I can't send PM to your guys, tks!

cyrus.ma

Pls. PM the details to me.  Thanks !

其實宜加初學既小朋友(5 yrs old)大約幾錢一個鐘(私人教練)

原帖由 F$A$T 於 09-8-20 18:11 發表
其實宜加初學既小朋友(5 yrs old)大約幾錢一個鐘(私人教練)

好多年前阿女學過, 1:1 , 無記錯好似350元一粒鐘, 女教練, 但得返佢個名, 無左佢電話

swimming 好似無計初學架麻? 我個女由吾識學到識左蛙式同埋自由式, 都係收一個價$