用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 天主教聖安德肋幼稚園 St Andrew保母車只限TKO?
go

St Andrew保母車只限TKO?

請問有沒有非TKO區校車資料提供?
感謝天父所賜一切恩惠, 我們誠心感謝您, 因主耶穌基督之名, 亞孟。

問過鄧叔叔同英姐...佢地只來往tko area

感謝天父所賜一切恩惠, 我們誠心感謝您, 因主耶穌基督之名, 亞孟。

咁有無保母車係來往西貢市架?Thanks !

St Andrew保母車只限TKO?

本人褓姆車接載清水灣道一帶及將軍澳區學童                (並非只限TKO)。鄧叔
歡迎各學童家長致電及電郵查詢詳情:
電話:6383 7163 / 6307 7163
E-Mail:LN7163@ymail.com

鄧叔叔,

請問你係咪唔會做油塘嗰邊?
或者知唔知有冇行家會行呢條路線?

原帖由 SimonTang 於 09-7-4 16:49 發表
本人褓姆車接載清水灣道一帶及將軍澳區學童                (並非只限TKO)。鄧叔
歡迎各學童家長致電及電郵查詢詳情:
電話:6383 7163 / 6307 7163
E-Mail:<A href="mailto[email protected]">[email protected] ...

原帖由 BabyHilary 於 09-7-6 23:18 發表
鄧叔叔,

請問你係咪唔會做油塘嗰邊?
或者知唔知有冇行家會行呢條路線?

BabyHilary

對唔住呀,將軍澳區以外我無做。

我認識的行家沒有做觀塘,藍田,油塘區,抱歉!

It's Ok, THANKS!

原帖由 SimonTang 於 09-7-8 08:45 發表
BabyHilary

對唔住呀,將軍澳區以外我無做。

我認識的行家沒有做觀塘,藍田,油塘區,抱歉!