用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 有無人知小五程分試的成績几時程上去?
go

有無人知小五程分試的成績几時程上去? [複製鏈接]

有無人知P.5 程分后几時交去教育局?

因為 H1N1 問題,我仔仔間學校要9月(P.6)開學先對卷及成績表好似10月先派。

事原心掛掛左成個暑假, 昨天阿仔返來話對左 P.5 程分的卷了, 其他科都無計分問題, 惟中文科老師計少左分比佢, 除左佢仲有兩三個同學都係咁, 要加返分。不過阿仔話老師比少左几分比佢, 我計過 “中文”科程分時 X9 咁即係比少左几十分, 足足少左成1分平均分, 老師己於份卷上改正, 不過吾知D 卷程左分未? 如果程左分老師會吾會改番正資料?

0    0    0    0

有無打電話去學校查詢吓?
原帖由 Skywan 於 09-9-8 11:40 發表
有無人知P.5 程分后几時交去教育局?

因為 H1N1 問題,我仔仔間學校要9月(P.6)開學先對卷及成績表好似10月先派。

事原心掛掛左成個暑假, 昨天阿仔返來話對左 P.5 程分的卷了, 其他科都無計分問題, 惟中文科老師htt ...

我發電郵去問, 回覆佢話會改....
不過我姐姐就話啦.... 有無改無人知架wo, 可能佢費時煩咪話比你知改左 lo.

原帖由 SmileFoReVeR 於 09-9-11 00:28 發表
有無打電話去學校查詢吓?

不如妳再發電郵畀學校, 問佢可唔可以喺教育局回覆已更正時, 畀番一個電郵妳, 等妳安心D呢? ----不過妳要考慮怕唔怕學校覺得妳麻煩
原帖由 Skywan 於 09-9-11 13:58 發表
我發電郵去問, 回覆佢話會改....
不過我姐姐就話啦.... 有無改無人知架wo, 可能佢費時煩咪話比你知改左 lo.
‹ 上一主題|下一主題