用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 北角循道學校 係咪一定要參加管弦樂團?
go

係咪一定要參加管弦樂團? [複製鏈接]

小一適應日(28/8)同5/9都有北循管弦樂團表演, 心想學校一定好想d小朋友參加, 但係個管弦樂團係外人主辦, 學個d樂器又要另外俾$, 同埋初黎報到想睇定d先.

想問: 吾學管弦樂會吾會影響左個小朋友?? 學校會吾會吾like?
   0    0    0    0

原帖由 kingkingmui 於 09-9-10 14:19 發表
小一適應日(28/8)同5/9都有北循管弦樂團表演, 心想學校一定好想d小朋友參加, 但係個管弦樂團係外人主辦, 學個d樂器又要另外俾$, 同埋初黎報到想睇定d先.

想問: 吾學管弦樂會吾會影響左個小朋友?? 學校會吾會吾like? ...

可以唔參加架,唔會影響.

Thank you, 大師姐.

原帖由 anna_gigi 於 09-9-11 18:16 發表

可以唔參加架,唔會影響.

請問你是am/pm,因我報了這校,想知道多D,謝謝!
原帖由 kingkingmui 於 09-9-10 14:19 發表

想問: 吾學管弦樂會吾會影響左個小朋友?? 學校會吾會吾like? ...

My son is 1C (AM).

原帖由 edf 於 09-10-1 11:49 發表
請問你是am/pm,因我報了這校,想知道多D,謝謝!

tks, I enrolled PM for my girl, will know the result on 23/11.
原帖由 kingkingmui 於 09-10-12 14:28 發表
My son is 1C (AM).

good luck~

原帖由 edf 於 09-10-13 23:57 發表
tks, I enrolled PM for my girl, will know the result on 23/11.
‹ 上一主題|下一主題