用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 幼稚園
go

幼稚園 [複製鏈接]

本人有個囡, 住官塘區, 老公係公務員, 個囡今年2yrs, 下年2010年就讀k1, 我想請問一些有經驗嘅mami, 你地會選什麼幼稚園給小朋友好呢....我地無宗教信仰, 個囡都幾活躍, 喜歡音樂, 想佢入k1可以讀書寫字之外, 亦可以開開心心返學, 請問大家可否指教, 讓佢入傳統或活動教學好呢, 什麼幼稚園好呢??? 謝謝
   0    0    0    0

Munsang College and Pui Ching have the best kindergarten!
原帖由 pig_2006 於 09-7-4 23:55 發表
本人有個囡, 住官塘區, 老公係公務員, 個囡今年2yrs, 下年2010年就讀k1, 我想請問一些有經驗嘅mami, 你地會選什麼幼稚園給小朋友好呢....我地無宗教信仰, 個囡都幾活躍, 喜歡音樂, 想佢入k1可以讀書寫字之外, 亦可以 ...

原帖由 王惠光 於 09-10-16 11:14 發表
Munsang College and Pui Ching have the best kindergarten!  

Agree!!
They have primary and secondary as well, is good for the children.

請問您老公是公務員是2000年前入職嗎? 如是那...兒女有學費津貼(對小學及中學)。
‹ 上一主題|下一主題