用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 屯門 YWCA安定 vs. 保良局友愛
go

屯門 YWCA安定 vs. 保良局友愛

請問 屯門 YWCA安定 vs. 保良局友愛, 邊間好D?

我個仔兩間都報左, 保良局友愛confirm話收, 7/11要交成仟元留位費.  YWCA安定就要11-12月先面見.  

如果YWCA安定收我個仔, 我一定不作他選.
但因為保良局友愛咁早就要收留位費, 而且唔小錢, 而家心大心細唔知點好...

我都係想報呢兩間,
但我未報呀, 保良局仲有冇得報呀,
同埋想問下, 我個囡而家15個幾月報得嗎??

原帖由 s(5) 於 09-10-30 09:28 發表

我個仔兩間都報左, 保良局友愛confirm話收, 7/11要交成仟元留位費.  YWCA安定就要11-12月先面見.  

但因為保良局友愛咁早就要 ...
有了b女就快樂~好快樂好快樂好快樂~~~

原來ywca如果收你既話, 都要比一千蚊留位費架.....

原帖由 s(5) 於 09-10-30 09:28 發表

但因為保良局友愛咁早就要 ...
有了b女就快樂~好快樂好快樂好快樂~~~

我噚日問過保良局全年收生亦唔需要in,所以唔使擔心!

原帖由 lovefreecarman 於 09-11-10 11:46 發表
我都係想報呢兩間,
但我未報呀, 保良局仲有冇得報呀,
同埋想問下, 我個囡而家15個幾月報得嗎??

回覆 1# s(5) 的文章

我個人都覺得YWCA安定會好D~