用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 公開考試 [華夏盃]
go

[華夏盃] [複製鏈接]

請問有冇人參加了[華夏盃]全國中小學數學奧林匹克邀請賽-幼兒組?
   1    0    0    0

原帖由 kenBa 於 10-5-13 16:44 發表
有無小五及小六組別而有獲得金. 銀及銅獎. 請出來報喜吧.

我問左主辦機構. 小五小六各有約5000以上學生參加, 有無身邊人聽聞無獎呢? 往年有優異及優良獎 (安慰獎)今年大會因參賽人數眾多而取消安慰獎, 參賽人數可信 ...

以往華夏杯和港澳杯參賽的都很大機會獲獎. 我學校試過派近100人出賽, 有去比賽的都最少有優良獎.
愛收集舊書包、背囊的傻人

醒目開學勳章

原帖由 Mrs.Yellow 於 10-5-28 11:09 發表

聽講是奧校要求由學校蓋印、填報出值與否、出值人數及fax回去的。(ps. 我只知華夏杯,不知港澳杯是否一樣)

謝謝你的解答,我仔仔只參加了華夏盃初賽沒參加決賽,不知有沒有信,我在想是奧協問題還是學校問題,今天放學看看有沒有收到。

原帖由 蘇蘇 於 10-5-27 18:35 發表
kitty, 信是寄去學校的, 再經學校通知學生和家長.
昨天囝囝把信給我看, 但不用填資料, 由學校代填, 但不知是否每間學校都是相同做法.

聽講是奧校要求由學校蓋印、填報出值與否、出值人數及fax回去的。(ps. 我只知華夏杯,不知港澳杯是否一樣)
一切皆隨緣,萬般自在不用愁。

醒目開學勳章

原帖由 kikispider 於 10-5-27 20:49 發表
The letter of 華夏盃 also sent to school.
thx。。。

簽名被屏蔽

醒目開學勳章

原帖由 蘇蘇 於 10-5-27 18:35 發表
昨天囝囝把信給我看, 但不用填資料, 由學校代填, 但不知是否每間學校都是相同做法.

港澳盃我仔仔冇份佢超過30名,有冇媽咪收到華夏盃的信?

原帖由 kittylam 於 10-5-27 17:46 發表
請問你們已經收到信了嗎?
http://hk.myblog.yahoo.com/darwin-elywn

醒目開學勳章

請問你們已經收到信了嗎?

更正:華夏杯決賽所有學生都有邀請信,初賽只邀請得特等獎的學生。

我囝囝是小二組港澳杯, 頭30名可參加頒獎禮.

原帖由 Mrs.Yellow 於 10-5-27 11:49 發表

Yes, the letter has been sent to school this week, each level  only about ten students invited to the 頒獎禮 this Sunday.

http://hk.myblog.yahoo.com/darwin-elywn

原帖由 kikispider 於 10-5-26 21:10 發表
Letter has been sent to school to invite the students to the 頒獎禮.  The date is this Sun.

Yes, the letter has been sent to school this week, each level  only about ten students invited to the 頒獎禮 this Sunday.

Hi Fung BB Ma Ma,

Did your son study the course before exam or just home study?

I want to let my daughter (going to P6) to take the coming exam, would you pm me some books for it?  thanks.

原帖由 FungBBMaMa 於 10-5-14 19:09 發表
我囝小五  有獎

簽名被屏蔽

According to the application of HKMO Cup 2010, it said only top 18% of the total contestants will be awarded Gold, Silver and Bronze Awards.  Will it be over 2000 applicants for each primary levels?  Just want to see if there are a lot students have got awards from this competition?  It looks like the awards are quite the same number as the Hua Xia Cup 2010.  To me, I guess HKMO should be more difficult as comparing to Hua Xia Cup Exam Papers.  

Can anyone advise on this?

Thanks in advance!

醒目開學勳章

我囝小五  有獎
:-o

醒目開學勳章

有無小五及小六組別而有獲得金. 銀及銅獎. 請出來報喜吧.

我問左主辦機構. 小五小六各有約5000以上學生參加, 有無身邊人聽聞無獎呢? 往年有優異及優良獎 (安慰獎)今年大會因參賽人數眾多而取消安慰獎, 參賽人數可信性有幾高? 我只係想討論此機構之可信程度.

*小兒都有參加小五組別及獲獎*

醒目開學勳章

原帖由 lks050526 於 10-5-12 22:02 發表
你係唔係問我呀....我仔仔都係金 (第2金)

好叻仔啊 我喺度估緊你仔仔喺第二定第三,因為兩個都喺華夏盃特等!
‹ 上一主題|下一主題