用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 91校網結果討論區
go

91校網結果討論區

我亞仔入左梁鉅鏐, 但都會去其他叩門,

有冇人知呢間學校好唔好!!!!!!!!!!!

you better than me ar, i get 崇真....

阿女入左第2志願,蕭漢森,應該好掛???但都會叩門。

我好開心呀, 派到第一願

回覆 4# twinnie 的文章

邊間呢???

阿女都係入左第二志願,蕭漢森, 但都會扣門

浸信會呂明才

原帖由 kelvin_li1130 於 10-6-5 17:29 發表
邊間呢???

回覆 7# twinnie 的文章

好開心WOR!!

好幸運入左第一志願, 一呂.

回覆 6# mimiyeung11 的文章

第一選邊間呢??我選培基但唔中.....唯有叩門。

good ka
特別係數學科, 升中派位都唔差架, 老師都幫架

原帖由 donnelgirl 於 10-6-5 17:03 發表

惟有基督在我們還作罪人的時候為我們死, 神的愛就在此向我們顯明了~羅馬書 5:8

係呀, 始終04年男仔出生率比女仔多, 所以我都幾驚...  

原帖由 kelvin_li1130 於 10-6-5 17:33 發表
好開心WOR!!

等左7個月終於等到同學仔了 嗚嗚嗚, 您知我在等您嗎 ?  

原帖由 米雪兒1101 於 10-6-5 17:35 發表
好幸運入左第一志願, 一呂.
惟有基督在我們還作罪人的時候為我們死, 神的愛就在此向我們顯明了~羅馬書 5:8

hihi! 好開心我仔仔可以做到你小朋友既同學仔呀! 我地多d交流, 可以知多d學校既野! 你就好第一round就入到, 我都真係驚左好耐! 好左而家都派到, thx god!

原帖由 叉雞飯 於 10-6-5 17:39 發表
等左7個月終於等到同學仔了 嗚嗚嗚, 您知我在等您嗎 ?  

回覆 4# kelvin_li1130 的文章

hi, I also select pooi kei, but we are very unlucky 囡囡派到第7 志願 so upset
:((

回覆 15# joeymak 的文章

how about第7志願呢???預備叩門啦?取form wor!

of couse, but I thing pooi kei is very differcult ar.....
how about you, which you got on lucky draw?? It's accepable?
I got 崇真?? Do you know this school!!

原帖由 kelvin_li1130 於 10-6-5 17:53 發表
how about第7志願呢???預備叩門啦?取form wor!

回覆 17# joeymak 的文章

阿女蕭漢森,祟真認識較小,機會小都要去呀。

Sui's school also good ar, I choose no 3 ga, but....
I will go to try 5-6 school

原帖由 kelvin_li1130 於 10-6-5 18:07 發表
阿女蕭漢森,祟真認識較小,機會小都要去呀。

原帖由 donnelgirl 於 10-6-5 17:03 發表

唔差的,雖然唔係名校,派位都唔差,我個仔今年畢業啦,佢讀得好開心,但每個家長的要求唔同,一間學校總會有乖學生和頑皮的學生,不過如果你有心儀學校,就緊要去叩下門啦。祝叩門成功