用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 Net 74 分享派位結果
go

Net 74 分享派位結果 [複製鏈接]

請問大家派位滿意嗎? thx!
   0    0    0    0
我是你的血液 通過你的血管 經過你的心臟 走遍你身體每一個地方--I Love You 小俊B & 細細妹

真係冇74區家長可分享嗎??  

Kahki_y, 你小朋友係咪2011入小一!?

原帖由 RalphYuki 於 10-6-9 12:03 發表
真係冇74區家長可分享嗎??  

Kahki_y, 你小朋友係咪2011入小一!?

唔係, 係今年9月..
我是你的血液 通過你的血管 經過你的心臟 走遍你身體每一個地方--I Love You 小俊B & 細細妹

點解冇人講ge????
唔知係咪lee度小lee區人呢?????

派得好嗎? 係第幾意願?

原帖由 kahki_y 於 10-6-9 13:22 發表

唔係, 係今年9月..

原帖由 RalphYuki 於 10-6-9 13:50 發表
派得好嗎? 係第幾意願?

派得好, 第一志願^v^

嘩, 有咩秘訣呀!?
咁你係咪自行派位及大抽獎都撰佢首選呢 ? 係邊間呀?
今年到我撰喇.......

原帖由 kahki_y 於 10-6-9 15:12 發表

派得好, 第一志願^v^

原帖由 RalphYuki 於 10-6-9 15:28 發表
嘩, 有咩秘訣呀!?
咁你係咪自行派位及大抽獎都撰佢首選呢 ? 係邊間呀?
今年到我撰喇.......

係呀2次都係, 大抽獎甲乙部第一志願都係, 我咁做只係怕抽唔到, 去叩門時增加誠意分炸........(係光明英來)
你要加油呀, 今年報小一人數仲高過舊年, 即係機會率相對減少.........

我都打算報光明英來呀
其次係鐘聲.

你第一輪自選係咪都申請光明英來?
15分有冇機會呢唔知?

我要加油, 加油, 加油.....

原帖由 kahki_y 於 10-6-9 16:09 發表

係呀2次都係, 大抽獎甲乙部第一志願都係, 我咁做只係怕抽唔到, 去叩門時增加誠意分炸........(係光明英來)
你要加油呀, 今年報小一人數仲高過舊年, 即係機會率相對減少......... ...

原帖由 RalphYuki 於 10-6-9 16:36 發表
我都打算報光明英來呀
其次係鐘聲.

你第一輪自選係咪都申請光明英來?
15分有冇機會呢唔知?

我要加油, 加油, 加油.....

...

我係由第一輪自選 + 第二輪甲部first choice + 乙部choice code no.1 都係光明英來, 我都係得15分only.

請問你其餘點撰呢? 參考下....

原帖由 kahki_y 於 10-6-9 16:50 發表

我係由第一輪自選 + 第二輪甲部first choice + 乙部choice code no.1 都係光明英來, 我都係得15分only.
‹ 上一主題|下一主題