用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 急問: 请問有沒有校車由將軍澳都會站去男拔萃附屬小學? ...
go

急問: 请問有沒有校車由將軍澳都會站去男拔萃附屬小學? [複製鏈接]

急問: 请問有沒有校車由將軍澳都會站去男拔萃附屬小學?

如有請電: 9102 5021 黃小姐

謝謝!
   0    0    0    0

原帖由 Kanasboop 於 10-6-13 01:36 發表
急問: 请問有沒有校車由將軍澳都會站去男拔萃附屬小學?

如有請電: 9102 5021 黃小姐

謝謝!

請問您仔仔係咪9月讀小一, 如果係, 您應該收到校車公司既資料 wor 佢哋有車由將軍澳去 dbs, 詳請可以打去問吓, Poon's Transportation Co. Ltd. (Tel: 26062780)

希望可以同我隻佬白頭到老    做個永遠幸福快樂既小女人

原帖由 ladykin 於 10-6-13 09:13 發表

請問您仔仔係咪9月讀小一, 如果係, 您應該收到校車公司既資料 wor 佢哋有車由將軍澳去 dbs, 詳請可以打去問吓, Poon's Transportation Co. Ltd. (Tel: 26062780) ...

人地係黃小姐,所以冇囝囝既

原帖由 lauerica 於 10-6-13 11:45 發表

人地係黃小姐,所以冇囝囝既

吓, 我以為佢(黃小姐)想問有冇校車由將軍澳去 dbs, 咁去 dbs 就會係仔仔返學咋, 可能我誤會咗啦

希望可以同我隻佬白頭到老    做個永遠幸福快樂既小女人

‹ 上一主題|下一主題