用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 藍田 / 跑馬地 【St Paul 津貼女校】, 邊間好些 ? ...
go

藍田 / 跑馬地 【St Paul 津貼女校】, 邊間好些 ?

兩間都好大機會收, 請問去邊間好

一間自選及抽籤入, 一間是可以叩門入, 以她的成績及過去兩校的資料, 入呢兩間都好大機會, 如果兩間都收, 應該放棄邊間呢  ????

交通不是問題, 因為兩邊都有屋住。

唔該 。

邊間衰 ??? 既然用個'衰 '字形容, 咁兩間都唔讀, 找間"好"先啦 !!!!!!

.
原帖由 Lily2003 於 10-6-13 21:05 發表
兩間都好大機會收, 請問去邊間衰D ????

一間自選及抽籤入, 一間是可以叩門入, 以她的成績及過去兩校的資料, 入呢兩間都好大機會, 如果兩間都收, 應該放棄邊間呢  ????

交通不是問題, 因為兩邊都有屋住。

唔該 。
...

講得啱

原帖由 mamimummy 於 10-6-13 21:14 發表
邊間衰 ??? 既然用個'衰 '字形容, 咁兩間都唔讀, 找間"好"先啦 !!!!!!

.

驚無人答我, 想吸引別人注意。

原帖由 mamimummy 於 10-6-13 21:14 發表

.

跑馬地 【St Paul 津貼女校】英文味重d .

原帖由 Lily2003 於 10-6-13 22:17 發表
驚無人答我, 想吸引別人注意。

回覆 5# Lily2003 的文章