用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
go

95網

請問宣基名循道衛理邊間好D? 另外分別兩間都好嗎?

我覺得宣基同循道衛理響TKO來講都是中上之選.宣基就歷史長D,口碑同成績都唔錯,唯一決定就是校舍較細.循道響TKO歷史短D,冇過往成績睇,但口碑都唔錯,優點是校舍又新又大.今年我聽聞有人跨區本區都放宣基第一志願都唔入,要去叩門,循道我就唔清楚.

THANKS GGOO.

我都係差唔多Same opinion.
我鐘意宣基!因為校長及老師們有愛心,有信心。
好彩,我的仔仔今次派到呢間學校。 
不過我的朋友和同學(3-4個人)派唔到,
要叩門....。

原帖由 ggoo 於 10-6-14 10:00 發表
我覺得宣基同循道衛理響TKO來講都是中上之選.宣基就歷史長D,口碑同成績都唔錯,唯一決定就是校舍較細.循道響TKO歷史短D,冇過往成績睇,但口碑都唔錯,優點是校舍又新又大.今年我聽聞有人跨區本區都放宣基第一志願都唔入 ...

我就算叩都冇乜機會, 因我之前冇揀佢. 唉....

原帖由 TYOHKG 於 10-6-14 10:38 發表
我都係差唔多Same opinion.
我鐘意宣基!因為校長及老師們有愛心,有信心。
好彩,我的仔仔今次派到呢間學校。 
不過我的朋友和同學(3-4個人)派唔到,
要叩門....。

...

請問,你派到邉間小學呀? 将循?

原帖由 lulucns 於 10-6-14 12:39 發表
我就算叩都冇乜機會, 因我之前冇揀佢. 唉....

回覆 4# TYOHKG 的文章

想問你果幾個朋友叩門(宣基)成功嗎?

我之前不是揀95網的.

原帖由 TYOHKG 於 10-6-14 15:03 發表
請問,你派到邉間小學呀? 将循?

我地咪係law(本區的), 抽唔到, 要叩門, 今朝收到通知, 應該收了囡囡..

原帖由 ggoo 於 10-6-14 10:00 發表
我覺得宣基同循道衛理響TKO來講都是中上之選.宣基就歷史長D,口碑同成績都唔錯,唯一決定就是校舍較細.循道響TKO歷史短D,冇過往成績睇,但口碑都唔錯,優點是校舍又新又大.今年我聽聞有人跨區本區都放宣基第一志願都唔入 ...

lulucns, 你之前出過post 去in st paul嗎?  我都係喎, this sat...

原帖由 lulucns 於 10-6-15 14:40 發表
我之前不是揀95網的.

我未收朋友的消息...

原帖由 Siutoma 於 10-6-15 14:35 發表
想問你果幾個朋友叩門(宣基)成功嗎?

I see... 
請問,你今次95網的學校叩門還是
其他網的學校嗎?

原帖由 lulucns 於 10-6-15 14:40 發表
我之前不是揀95網的.