用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 英華小學 Waiting 的小朋友有無收到學校call
go

Waiting 的小朋友有無收到學校call

請問waiting 的小朋友有無收到學校call ?

我有收到學校call, 星期一下晝打俾我, 話而家有後補位, 問我會唔會接受, 我緊係OK啦!! 尋日朝頭早去咗註冊留位啦! 我去到嘅時侯, 都有位家長攪緊註冊, 應該都係后補嘅....問過幫我哋註冊果位老師, 校長有位會安排俾後補生先, 如果你有囝囝個人資料補加, 校長會睇, 但其他唔係後補生齋叩門嘅都唔受囉~~

恭喜!多謝您的消息!看來我只有等和再交資料。想問您收到學校call前,有無交補充資料。

原帖由 MabelLeung 於 10-6-9 14:01 發表
我有收到學校call, 星期一下晝打俾我, 話而家有後補位, 問我會唔會接受, 我緊係OK啦!! 尋日朝頭早去咗註冊留位啦! 我去到嘅時侯, 都有位家長攪緊註冊, 應該都係后補嘅....問過幫我哋註冊果位老師, 校長有位會安排俾 ...

My son registered in Ying Wa last Friday. Thank for your information.
原帖由 MabelLeung 於 10-6-9 14:01 發表
我有收到學校call, 星期一下晝打俾我, 話而家有後補位, 問我會唔會接受, 我緊係OK啦!! 尋日朝頭早去咗註冊留位啦! 我去到嘅時侯, 都有位家長攪緊註冊, 應該都係后補嘅....問過幫我哋註冊果位老師, 校長有位會安排俾 ...

Sorry呀!!因為我唔係成日上嚟, 所以唔知你有其他問題問我...
總之, 恭喜晒, 加油努力呀!
記得上英華網睇小一備忘, 26號要返去買書
因為校車唔到屋企, 所以我上個禮拜去學校門口揾媬母車, 又俾我揾到解決埋呢個問題

原帖由 timhou 於 10-6-14 12:41 發表
My son registered in Ying Wa last Friday. Thank for your information.