用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 聖瑪加利VS培基VS林大輝
go

聖瑪加利VS培基VS林大輝

小女是BAND2頭學生,性格純品但容易受朋輩影响,想各家長給點寶貴意見,對以下三間直資中學的Banding和校風如何,哪間會比較好啲,謝謝!
聖瑪加利男女英文中小學
香港神託會培基書院
林大輝中學

聖瑪加利男女英文中小學----2
香港神託會培基書院--------1
林大輝中學----------------3

自己同朋友的COMMENT!

NO 林大輝

回覆 3# joanlo0709 的文章

thank you!
唔知聖瑪加利校風如何?綱上口啤有好有壞,但交通就方便(家住葵青區).

Worth to try some Band 1 DSS as there is no limit of how many DSS you can apply for.  The only considerations are application fee and the time to be spent on preparing for and attending the interviews.  Better expand your choices.

原帖由 joanlo0709 於 10-6-14 19:02 發表
小女是BAND2頭學生,性格純品但容易受朋輩影响,想各家長給點寶貴意見,對以下三間直資中學的Banding和校風如何,哪間會比較好啲,謝謝!
聖瑪加利男女英文中小學
香港神託會培基書院
林大輝中學 ...

我會選聖瑪加利,因為d人講唔好既已經係好耐以前既事,09年開始已經係自己小學升上去,我睇過bk上討論聖瑪加利小學既有讚無彈,而培基都唔錯,林大輝就唔洗考慮啦!

聖瑪加利校風, so far OK.

It is second year of own Pri. go to Sec.
The Pri kid is good with best manner.
They are 100% from selection and educated by SMC.

The Sec. section from F2 and up come from outside and lucky draw.
Therefore, the manner is not good.

林xx,太多人拍拖了,
原帖由 lvory 於 10-6-21 22:56 發表
我會選聖瑪加利,因為d人講唔好既已經係好耐以前既事,09年開始已經係自己小學升上去,我睇過bk上討論聖瑪加利小學既有讚無彈,而培基都唔錯,林大輝就唔洗考慮啦! ...