用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 邊個pg有課程for5歲小朋友考trinity drama initial?? ...
go

邊個pg有課程for5歲小朋友考trinity drama initial??

想比小朋友今個暑假考trinity drama initial(8月考),
邊個pg有課程比5歲小朋友學,又可以一星期上多幾堂去惡夢,趕得切8月考呢?thanks~

Wise Studio 有
http://www.cyberparents.com.hk/

但係禁短時間要考就唔知有咩班

我兩個囝都剛剛係6月考完, 但你想考8個真係實在太趕嘞,  我兩個囝都考到好好成績, 大囝只得6歲居然可以考到graded examination communication skills grade 1 仲攞到distinction, 所以真係好多謝中心同外籍老師, 真係好好心機, 増強左啊囝嫁自信心, 其實囝囝由3歲幾開始讀trinity嫁課程, 係佢考小學前已經考到兩張trinity 嫁証書, 咪話呢啲証書對考學校唔重要, 始終有一定好過無, 最好嫁就係可以train到佢對住陌生人時都好有自信咁用英語對答, 所以啊囝好幸運咁考到英華小學, 真係好開心, 如果你地有需要, 我可以俾啲資料你地

pls pm info. to me, thx a lot

原帖由 jswms 於 10-6-22 03:09 發表
我兩個囝都剛剛係6月考完, 但你想考8個真係實在太趕嘞,  我兩個囝都考到好好成績, 大囝只得6歲居然可以考到graded examination communication skills grade 1 仲攞到distinction, 所以真係好多謝中心同外籍老師, 真 ...

daidai >> 已PM左你, 希望幫到你

Pls pm the teacher info. for me, thanks

我兩個囝都剛剛係6月考完, 但你想考8個真係實在太趕嘞,  我兩個囝都考到好好成績, 大囝只得6歲居然可以考到graded examination communication skills grade 1 仲攞到distinction, 所以真係好多謝中心同外籍老師, 真 ...

THANKS

原帖由 Mrs_Obama 於 10-6-15 14:36 發表
Wise Studio 有
http://www.cyberparents.com.hk/

但係禁短時間要考就唔知有咩班

can you send your information to me, thanks

原帖由 天雪 於 10-6-27 16:31 發表
Pls pm the teacher info. for me, thanks

PM左俾你, 希望可以幫到你有, 大家一齊分亨囝囝樂

原帖由 jswms 於 10-6-22 03:09 AM 發表

Can you share the info with me pls?  Thanks!

呢間專讀Trinity, 你可以問下。 不過以我愚見,Trinity都係主要口語,英文根底一定要好,好難短時間惡補。早啲打好基礎為妙。

SandraOng and Bingb pm to you, please check, hope can sharing in the future.