用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 York 幾時開始有PN班
go

York 幾時開始有PN班

我上年大約Oct - Nov 2009打去York問過, 當時York話無開PN/兩歲班, 但係近排在kingdom見到有人post York收PN生, 今年九月開班...
我即刻打去問, 點知原來真的而且仲收緊... 我問佢幾時開始收生點解之前話無? 幾時安排interview? 乜都唔知!!
有無家長都有同樣情形或知道詳情?

而家都未收夠生仲可以interview, 係唔係有乜野問題?

YORK 會開2010-2011 PN班, 全年學費係48,015
每個月4,365(交11個月), 仲未計茶點費, 依家有報名表架啦

好似鬼鬼鼠鼠咁開PN班, (11/2009)之前打去問又話唔會有PN班, 攪在乜都settle down先發現有得開.
York安排得好差!!! 唔會考慮轉囉!!!

原帖由 vincenthkg 於 10-6-15 14:39 發表
好似鬼鬼鼠鼠咁開PN班, (11/2009)之前打去問又話唔會有PN班, 攪在乜都settle down先發現有得開.
York安排得好差!!! 唔會考慮轉囉!!!

據講,因為YORK好近來先得到政府批准開辦PN, 所以好急要搞interview 和收生.... 只係聽番黎