用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 訪問下waiting list家長, 你地send過幾多封求位信去同一 ...
go

訪問下waiting list家長, 你地send過幾多封求位信去同一間學校?

想做下統計, 究竟係唔係send得越多就越好?

醒目開學勳章

我send o左十幾封, 封封用手寫, 次次用掛號, 最後一D消息都冇~~~~

請問你叩邊間呀

原帖由 Geni 於 10-6-17 20:30 發表
我send o左十幾封, 封封用手寫, 次次用掛號, 最後一D消息都冇~~~~

原帖由 luiluimama 於 10-6-17 18:30 發表
想做下統計, 究竟係唔係send得越多就越好?

我寫了共四封, 終於叩到聖羅撒o  由於我女兒幼稚園在聖羅撒讀, 她很喜歡這間學校o 因此, 大抽獎唔得就叩門, 最後都收她o

醒目開學勳章 王國長老

我唸應該唔夠10封, 死纏爛打, 多數交去校務處, 仲上網偷睇幾時有家長活動, 搏大霧入去親手交俾校長
最後得左

原帖由 Geni 於 10-6-17 08:30 PM 發表

好橋, 請問係邊間呀

原帖由 Charlotte_mom 於 10-6-17 21:20 發表
我唸應該唔夠10封, 死纏爛打, 多數交去校務處, 仲上網偷睇幾時有家長活動, 搏大霧入去親手交俾校長
最後得左

原帖由 Charlotte_mom 於 10-6-17 21:20 發表
最後得左