用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖羅撒學校 巳註冊的SRL P.1 同學,請問你地有邊個係上唔到小一適應 ...
go

巳註冊的SRL P.1 同學,請問你地有邊個係上唔到小一適應班?

巳註冊的SRL P.1 同學,請問你地有邊個係上唔到小一適應班?

我早在4月巳確實行程...無得退錢...所以有一個星期返唔到

你好! 我就唔係因為去旅行而上唔到, 而係因為阿女間幼稚園仲番緊學, 包括最後一個生日會同結業聯歡, 依家仲未知點取捨, 一邊看似好重要, 另一邊就好珍貴

原帖由 nanalala 於 2010-6-18 13:23 發表
你好! 我就唔係因為去旅行而上唔到, 而係因為阿女間幼稚園仲番緊學, 包括最後一個生日會同結業聯歡, 依家仲未知點取捨, 一邊看似好重要, 另一邊就好珍貴 ...

Agree but I will join primary one preparation course finally

個日聽完個講座我諗都會選擇番適應班, 係呢你個囡咩組呀?

原帖由 flg 於 10-6-19 22:22 發表

Agree but I will join primary one preparation course finally

原帖由 nanalala 於 2010-6-21 10:14 發表
個日聽完個講座我諗都會選擇番適應班, 係呢你個囡咩組呀?

my daughter is belong to Blue Class. And you?