用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 Joyful English Centre
go

Joyful English Centre [複製鏈接]

我仔仔現在14個月大,從他6個月大時就開始在Joyful English Centreplaygroup.剛開始時有朋友們問:6個月大的BB就返playgroup會學到什麼?
我跟朋友們說:其實BB就像一個海綿,這是指BB吸收能力就像海綿一樣.當我知道現這間English CentreBaby Brain Parent-Child Class,就報名同仔仔上課. 上課時老師很有愛心和有耐性,覺得老師教得很好,仔仔上課都很開心,所以我一直讓仔仔在Joyful English Centreplaygroup.

0    0    0    0

你post 上嚟, 好似想表逹啲嘢, 你想話呢個centre 好好呀, 定係點呢 ?? 我又啱啱睇完joyfxl 員工打bb 事件, 我覺得你咁講, 好似自己問, 自己答 ... 有啲奇怪 ( 只係我個意見 )

原帖由 cacafung 於 10-6-22 18:35 發表
我仔仔現在14個月大,從他6個月大時就開始在Joyful English Centre上playgroup.剛開始時有朋友們問:6個月大的BB就返playgroup會學到什麼?
我跟朋友們說:其實BB就像一個海綿,這是指BB的吸收能力就像海綿一樣快.當我知 ...

trail lesson

試堂後感: 其實仲有更好的pg,這個不算good quality pg, 合格亦不是...不喜勿覆

原帖由 vanessa_louis 於 10-6-22 20:21 發表
你post 上嚟, 好似想表逹啲嘢, 你想話呢個centre 好好呀, 定係點呢 ?? 我又啱啱睇完joyfxl 員工打bb 事件, 我覺得你咁講, 好似自己問, 自己答 ... 有啲奇怪 ( 只係我個意見 )

...

我仔仔確實在這centre上課時很開心,而且也覺得這個centre的老師教得很好.我只是想發表自己的意見.

I have also read joyfxl 員工打bb 事件

You newly open your account by posting this thread.   Any corelation?

yes, agree with  AdAd08

對Joyful不滿意的人可以發表自己的意見.
我對Joyful滿意以發表自己意見就不可以嗎?
為什麼一定跟他們有關連?
新account就不能發表意見嗎?

very obvious....

我仔仔確實從由6個月就返Joyful一直到現在,而且Joyful有其他老師教BB班. 唔通就只有ccssww22仔仔上的那一班嗎?

算啦, 大家都明白他的用意架喇....

你係未想挽救呢間打人PLAYGROUP呀?
我地喺BK咁耐唔好當我地傻啦!

If this post is a sharing, that’s ok
If this post is an ad, I hope BK will do something about it…

If we don’t like this post, the only things we can do is don’t response and let it sink lar
There is no point to argue.

我都試過堂,係我上過暫時最差的一間
完全feel唔到開心&有用
老師無準備,過程唔流暢

完全認同,我原本join緊個間好過佢幾倍,同佢完全相反, 我唔join joyfxl lu

PUSH!!!! 依條THREAD好好睇 

發表個人意見是對的,但是清者自清也是對的,哈哈!

原帖由 snowygary 於 10-6-24 01:40 發表
完全認同,我原本join緊個間好過佢幾倍,同佢完全相反, 我唔join joyfxl lu

Agree with fishball baby.

呢個post好好睇.大家咪發表吓意見囉,呢間PG如果係好既,自然有好多feedback上嚟,如果係唔好既,呢個post亦會引番晒大家出嚟吐苦水.sharing冇問題,但如果另有目的,小心弄巧反拙呀,可能為呢間PG幫倒忙呀! 哈哈哈 !!!

我都上過呢間PG,諗住攞番啲資料同埋報吓試堂,但由於對環境不太滿意,所以最後冇幫襯到.

補多一句,睇完呢個post令我對呢間PG的印象分又減咁啲...sorry,唔好意思...

雖然我不是很明白點解大家咁重火藥味, 但我的小朋友都曾經去過呢間centre上playgroup, 都番時幾開心喎
‹ 上一主題|下一主題