用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 組班專區 將軍澳1-2歲英文playgroup,右腦訓練學生字百科知識音樂 ...
go

將軍澳1-2歲英文playgroup,右腦訓練學生字百科知識音樂手工 [複製鏈接]

時間﹕Tue & Thu 5:00 - 6:00
地點﹕調景嶺維景灣畔(地鐵樓上)
人數﹕不少於3人﹔最多6人
三人一起報有9折及開新班﹔六人一起報有8折﹔
現有一人﹕samantha wong 14 months old; 差兩人開班及有9折﹐最好搵到6個人有8折
playgroup 及詳情﹕www.missjane.hk
老師是中國人樣﹐不過講英文﹐係幼兒園做NET同係jolly教左幾年﹔有興趣請儘快因為想7月中開始
   0    0    0    0

我有興趣, 但我只能星期六帶佢上. 會否考慮組星期六嘅班呢?

hihi.我都有興趣呀,可否SEND D資料比我,THX!!

可否SEND D資料比我,Tks!

回覆 3# tantanmama 的文章

老師話星期六要等到8月7號先有得試堂﹐你可以自己聯絡老師安排﹐因為我多數會上二﹐四 你可以去 www.missjane.hk 填資料問佢﹐我之前填form問佢野都有覆

謝謝你的資料. 老師都覆咗我8月7號先有得試. 我會試咗先. 如果啱, 我會報呀, 因為我都係住維景呢.

full左未,我想報,仔仔19個月

回覆 1# caca19541954 的文章

你是不是有興趣上星期二﹐四﹖

係呀..幾時可以開到班呀?
THX
原帖由 SamanthaMum 於 10-6-25 22:53 發表
你是不是有興趣上星期二﹐四﹖

搵多一個人就可以組班了﹐因為要三個人先可以開班

原帖由 tantanmama 於 10-6-24 09:48 發表
謝謝你的資料. 老師都覆咗我8月7號先有得試. 我會試咗先. 如果啱, 我會報呀, 因為我都係住維景呢.

can you pm the info to me.  i also want to try but only on sat.  thanks.

原帖由 pear18 於 10-6-28 13:28 發表

can you pm the info to me.  i also want to try but only on sat.  thanks.

其實我都只係睇個網頁, 留言話想試堂咋. 如果你8月7號都得, 不如一齊試吖, 啱可以一齊報名.

樓主, 唔好意思, 借個位俾我呼籲吓吖. 想星期六上嘅媽媽, 請留個言俾我. 希望湊夠3個人報名有9折.

回覆 4# caca19541954 的文章

我睇到個網頁加左免費試堂時間
http://missjane.web.officelive.com/freetrial.aspx

唔洗等到8月7號﹐最快7月22星期四有得試堂喇

回覆 1# SamanthaMum 的文章

22/7不如一齊試堂呀!!

please check pm. thanks

原帖由 tantanmama 於 10-6-28 14:15 發表

其實我都只係睇個網頁, 留言話想試堂咋. 如果你8月7號都得, 不如一齊試吖, 啱可以一齊報名.

樓主, 唔好意思, 借個位俾我呼籲吓吖. 想星期六上嘅媽媽, 請留個言俾我. 希望湊夠3個人報名有9折. ...

原帖由 hoyuma 於 10-7-7 14:36 發表
please check pm. thanks

計埋你, 我地夾埋有3個媽媽報星期六試堂喇. 我打咗俾個老師, 佢提議開一堂俾我地試, 估唔到試堂都有得包堂. 時間係8月7號下午大約2:00 -4:00 內其中一個鐘頭 (待confirm幾點). 呢個時間你ok嗎? 如果其他媽媽有興趣, 歡迎join埋一齊, 請pm你子女嘅名俾我, 方便留咗位先.

我都有興趣,請check PM, thx!

tantanmama,

I also want to join the Saturday's class, however i cannot send u pm, can u pm me , thanks!

hapig

醒目開學勳章

i want to join thr trial class, pls count me also

我都pm不到,所以我email給該機構,他們回覆" if you have some other friends joining, please let me know so that I can arrange a new class for you."
我的女兒15個月大,不知有否年齡相若,又有興趣的媽媽想一起參加呢?
‹ 上一主題|下一主題