用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖若瑟英文小學 請問聖約瑟多唔多雜費呢??
go

請問聖約瑟多唔多雜費呢?? [複製鏈接]

請問聖約瑟多唔多雜費, 如冷氣費等等?? 另外, 興趣班是否要額外比錢參加的?? 大約多少錢呢??
   0    0    0    0

我記得係一年雜費$800-900 冇冷氣費,課外活動參加便付費,不參加不用付費‧一年有三幾次慈善捐款,如:公益金便服日,果日唔使穿校服捐$20,明愛籌款,堂區籌款隨意捐,我通常捐$200(支票)

咁請問課外活動費用多少一年??

原帖由 sunnysun 於 10-6-23 21:00 發表
我記得係一年雜費$800-900 冇冷氣費,課外活動參加便付費,不參加不用付費‧一年有三幾次慈善捐款,如:公益金便服日,果日唔使穿校服捐$20,明愛籌款,堂區籌款隨意捐,我通常捐$200(支票) ...

原帖由 vanyu 於 10-6-24 12:55 發表
咁請問課外活動費用多少一年??
睇你參加的課外活動是甚麼,三年級果年亞仔游泳班20堂$1000,包來回交通由學校去泳池,完左係泳池送回校.其他法文日文都係差唔多錢($1000左右)我覺得合理OK LA.:)

Thank you very much!!!

原帖由 sunnysun 於 10-6-24 22:26 發表
  睇你參加的課外活動是甚麼,三年級果年亞仔游泳班20堂$1000,包來回交通由學校去泳池,完左係泳池送回校.其他法文日文都係差唔多錢($1000左右)我覺得合理OK LA.:) ...
‹ 上一主題|下一主題