用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 為你們的兒女高興
go

為你們的兒女高興

我仔仔的成績就真是不可告人了,總的就真令人無奈.唉....他明年讀小六.

Cheer up!  School performance is only one of the challenges a kid has to face throughout his / her life.  My ex-schoolmate was not good at studying at all.  But his career is excellent as he has his own talents!

Just like my kid's principal said, we need to believe that every kid has unlimited potential.  The role of teacher and parents is to explore the kid's potential.

原帖由 shirleyliang 於 10-6-25 10:40 發表
我仔仔的成績就真是不可告人了,總的就真令人無奈.唉....他明年讀小六.

唔駛氣餒,考試只係一生中其中一個關卡,向小朋友既一生中仲有好多個大大小小既關卡要跨過,考得好,故然高興,考得唔係咁好,亦唔等於失敗,而家既社會太複雜、太多問題喇,作為家長,看到小朋友健健康康地成長、唔好行歪路就係最高興既事,條條大路通羅馬

況且,而家先至係五年級,仲有一年可以急起直追,加油

原帖由 shirleyliang 於 10-6-25 10:40 發表

那又如何,成績唔好唔等於中學唔得既.
況且 幫佢搵合程度既中學讀先最重要.
[size=large]大家好,我叫D 打 !!  唯一偶像是 ANITA MUI 梅艷芳!! :wave:  :wave:.[size=medium]計起都有20年啦.