用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 九龍塘基督教中心幼稚園好嗎?
go

九龍塘基督教中心幼稚園好嗎?

基督教中心幼稚園收咗囡囡, 有4間學校本來仲wait緊, 但都應該會give up, 一心一意讀呢間KG了, 請問呢間好嗎?! 小學派位好嗎?! Thanks!

老C好有愛心 ... 我女好開心地番了一年 .... 今天最後一日上堂 ... 明天開始放暑假了 ...

原帖由 tongl 於 10-6-29 10:41 PM 發表
基督教中心幼稚園收咗囡囡, 有4間學校本來仲wait緊, 但都應該會give up, 一心一意讀呢間KG了, 請問呢間好嗎?! 小學派位好嗎?! Thanks!

我地聽聞過d老師好好,連d姨姨都好細心。但程度較淺…

原帖由 ancc0716 於 10-6-30 10:56 發表
老C好有愛心 ... 我女好開心地番了一年 .... 今天最後一日上堂 ... 明天開始放暑假了 ...

我仔都係今日最後一日番n1了

系咪好唔捨得呢?我亞b要返到16號,我已經唔捨得啦…
原帖由 NICOLE123 於 10-6-30 11:44 發表

我仔都係今日最後一日番n1了

原帖由 sheffield 於 10-6-30 11:50 發表

佢無咩特別呀
只係講緊遲d番培正
又好鍾意著件校服
我估佢好期待番培正

原帖由 sheffield 於 10-6-30 11:50 發表

我個女又係返到16號, 應該會請半日假返去say goodbye, 我驚會忍唔住喊...不過係我

Nicole你有無送野比老師?

我地亞b係咪返同一間架?我都會去接亞b放學同送少少禮物比佢d老師。
原帖由 elmolly 於 10-6-30 15:30 發表

我個女又係返到16號, 應該會請半日假返去say goodbye, 我驚會忍唔住喊...不過係我

emolly,
我地唔係同一間架,係鄰居呀!
原帖由 sheffield 於 10-6-30 15:35 發表
我地亞b係咪返同一間架?我都會去接亞b放學同送少少禮物比佢d老師。

原帖由 sheffield 於 10-6-30 15:35 發表

我地應該唔係返同一間, 我地返九龍塘, 唔通你又係返附近? 我係見咁啱大家都係16號last day先答下訕

原帖由 elmolly 於 10-6-30 15:30 發表

hi, 你囡囡唔係讀緊keenmind咩~~

原帖由 elmolly 於 10-6-30 15:48 發表

我地應該唔係返同一間, 我地返九龍塘, 唔通你又係返附近? 我係見咁啱大家都係16號last day先答下訕

明白啦~~

係呀,九龍堂迦南,你咪隔離劍明囉。唔係咩?唔好意思,我地左住左樓主添…

原帖由 elmolly 於 10-6-30 15:48 發表

原帖由 sheffield 於 10-6-30 16:04 發表
係呀,九龍堂迦南,你咪隔離劍明囉。唔係咩?唔好意思,我地左住左樓主添…

oh, 咁真係鄰居喎. 死喇, 乜個個都知我地讀邊間, 希望無得罪人

有呀.我地上星期六仲有謝師宴....
D家長好有心架好多都有整GIFT比老師,校長,同幫手既EE
有D仲每個小朋友一份...
我懶啦.只係買左比班主任同EE

原帖由 NICOLE123 於 10-6-30 22:33 發表

有呀.我地上星期六仲有謝師宴....
D家長好有心架好多都有整GIFT比老師,校長,同幫手既EE
有D仲每個小朋友一份...
我懶啦.只係買左比班主任同EE

你地自己攪架? 我地乜都無, 諗緊自己送野比老師咋

原帖由 elmolly 於 10-6-30 23:05 發表

你地自己攪架? 我地乜都無, 諗緊自己送野比老師咋

學校攪架

雖然你地離題, 但我都有興趣八掛吓
Nicole123, 你就好啦, PC still waiting list!!!

我都好唔捨得 ~ 基督教中心d老師同姨姨真係好好nice !尤其是阿女班主任佘老師, 明知阿女都唔會留喺度讀, 但佢都依然對我同阿女一樣咁好, 樣樣都跟到足, 值得一讚。
另外,我覺得N1課程OK架, 比阿女返中心係無後悔嘅.