用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 嘉諾撒聖心幼稚園 K1編班了嗎?
go

K1編班了嗎?

1/6我冇去到, 由爸爸去辦買書買校服的事, 回來有一張通告3/7要交學費及要寄回學生相, 全部都說要寫名, 編號, 班級..., 想問一下是否已編了班, 但爸爸問漏了呢? 謝謝!

醒目開學勳章

May be they forget to change the notice.....  last year the classes are assigned early in January!

Any coming NC parents know?

原帖由 joycepsk 於 10-6-29 14:07 發表
1/6我冇去到, 由爸爸去辦買書買校服的事, 回來有一張通告3/7要交學費及要寄回學生相, 全部都說要寫名, 編號, 班級..., 想問一下是否已編了班, 但爸爸問漏了呢? 謝謝! ...

未知咩班架,嚟緊7月3攞校服應該知!

原帖由 iantsang 於 10-6-29 19:06 發表
May be they forget to change the notice.....  last year the classes are assigned early in January!

Any coming NC parents know?

知道了, 謝謝你.

原帖由 1234babies 於 10-6-30 18:39 發表
未知咩班架,嚟緊7月3攞校服應該知!

剛去了。已編班喇!
原帖由 joycepsk 於 10-7-1 20:58 發表
知道了, 謝謝你.

我見到一大叠申請表...應該係waiting list 的applicant.... 希望個個都有好消息