用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 有咩課程可以系暑假學?
go

有咩課程可以系暑假學?

我囡囡平時已經有學普通話同小提琴,吾知有無其他既野可以趁暑假學?等佢吾洗浪費佐個暑假..
大家比的意見呀?

醒目開學勳章 王國長老

大把啦, 學語言, 英文日文, 升學預備班, 學下樂器運動又得.........
我女報左: 獨木舟, 日文加堂, cooking, 陶藝, 漫畫, 體操, 倉頡, 游水, 仲有日營同埋其他童軍活動
而家至搵似乎遲左d wor.....
原帖由 希玗媽媽 於 10-7-1 03:16 PM 發表
我囡囡平時已經有學普通話同小提琴,吾知有無其他既野可以趁暑假學?等佢吾洗浪費佐個暑假..
大家比的意見呀?

原帖由 希玗媽媽 於 10-7-1 15:16 發表
大家比的意見呀?

學左小提琴可以學埋piano呢...有小提琴底...piano 應該都會好快上手~

Charlotte_mom, how old is your daughter?

原帖由 Charlotte_mom 於 10-7-1 18:37 發表
大把啦, 學語言, 英文日文, 升學預備班, 學下樂器運動又得.........
我女報左: 獨木舟, 日文加堂, cooking, 陶藝, 漫畫, 體操, 倉頡, 游水, 仲有日營同埋其他童軍活動
而家至搵似乎遲左d wor.....
...

醒目開學勳章 王國長老

升小5

細仔升小一, 又遲放暑假, 就無特別預備, 只係報左專注班, 學普通話, 游水, 同埋有d參觀咋
原帖由 hoihoima 於 10-7-1 08:10 PM 發表
Charlotte_mom, how old is your daughter?

我想問你個小朋友幾大呀?